Belediye Serasına, Yeni Makineler
reklam
22 Ekim 2011
Belediye Serasına, Yeni Makineler

Belediye Serasına, Yeni Makineler

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Havuzlar Mahallesi’ndeki seraya, çiçek üretiminde kullanılmak üzere üç yeni makine alındı.

Çorlu Belediyesi, kentin değişik bölgelerindeki alanları güzelleştirmek için kullandığı çiçekleri, artık daha düşük maliyetle üretecek.

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Havuzlar Mahallesi’ndeki seraya, çiçek üretiminde kullanılmak üzere üç yeni makine alındı. Çiçek ve süs bitkisi üretiminde kullanılmak üzere ihale ile satın alınan; viyol doldurma, tohum atma ve saksı doldurma makineleri, hizmet vermeye başladı.

Yeni alınan makineler sayesinde çiçek üretiminde kullanılan viyoller ve saksılar, belediye personeli tarafından makine yardımıyla hızlı ve verimli bir şekilde doldurulacak. Özel makine ile tohum atılan viyoller, daha sonra seralara götürülecek. Hizmet vermeye başlayan yeni makineler, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün çiçek üretimine önemli katkılar sağlayacağı gibi maliyetleri de düşürecek.

Editör : Tuğberk Erdem
2825 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu