Sokak Hayvanlarına Barınak Desteği
reklam
25 Şubat 2015
Sokak Hayvanlarına Barınak Desteği

Sokak Hayvanlarına Barınak Desteği

Ergene Belediyesi ve DOHAS (Doğa ve Hayvan Severler Derneği) Üyeleri, ortak bir etkinlik düzenleyerek sokak hayvanlarına yönelik kulübe yapım projesinin startını verdi. Hazırlanan kulübeler, Ergene’deki mahallerin muhtelif noktalarına yerleştirilecek

Sokak hayvanlarına yapılacak yardımlar konusunda desteğini artırarak sürdüren Ergene Belediyesi, sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik gerçekleştirdiği hizmetlere bir yenisini daha ekledi. Belediye yetkilileri, ilçe genelinde bulunan sokak hayvanlarına barınak desteği verilmeye başlandığını açıkladı. Desteğin başlaması dolayısıyla Ulaş Mahallesi Yazlık Düğün Salonu’nda yapılan program, konuya duyarlılık gösteren hayvan severlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sokak hayvanlarına yapılan kulübe çalışmalarına katılım göstererek destek sağlayan Ergene Belediyesi Özel Kalem Müdürü Müge Yıldız; “Belediye bünyesinde, sokak hayvanlarına yönelik çok sayıda projeyi hayata geçirdik. Özellikle kış dönemlerinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar, aralıksız olarak devam edecektir. Her canlının yaşama hakkına sahip olduğu anlayışını benimseyen bizler, bu güzel projeyi hayata geçirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bize destek veren mahalle sakinlerimize de ayrıca teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

Hazırlanan kulübeler, Ergene’deki mahallerin muhtelif noktalarına yerleştirilecek.
Editör : Tuğberk Erdem
2572 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu