Temiz Çevrem Projesi'ne Destek
reklam
29 Haziran 2015
Temiz Çevrem Projesi'ne Destek

Temiz Çevrem Projesi'ne Destek

Ergene Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 01-07 Mayıs tarihleri arasında Türkiye genelinde başlatılan Temiz Çevrem Kampanyası’na destek verdi. Bu sebeple Sağlık Mahallesi mevkiindeki dere yanında temizlik seferberliği başladı.

Kampanya kapsamında ülke çapında park ve bahçe gibi ortak kullanım alanlarında belediyelerin rutin faaliyetleri haricinde halkın da desteğiyle temizlik seferberliğinin çalışmaları başlatıldı. “Temiz Çevrem” Projesi kapsamında Sağlık Mahallesi’nde başlatılan temizlik seferberliğine; Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız, Ergene Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nihal İşbilen ve Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra, Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı personel ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Daha yaşanabilir Ergene’nin oluşmasında bu tür projelerin önemli olduğunu ifade eden Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız; “Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak, Temiz Çevrem Projesi’ne de destek vererek, ilçemizin bu anlamlı projelerle birlikte daha yaşanabilir bir ilçe konumuna geleceğine inanıyorum. Toplumsal anlamda temiz çevrenin önemli olduğu bilincini vatandaşlar arasında yaygınlaştırılması adına, bu tür projelerin devam etmesini diliyorum. Temiz Çevrem Projesi’ne destek veren tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
1945 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu