Model Uçaklar Kanat Açtı
reklam
30 Haziran 2015
Model Uçaklar Kanat Açtı

Model Uçaklar Kanat Açtı

Çorlu Mehmet Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen Model Uçak Kursu sona erdi. Kurs sonunda sertifika almaya hak kazanan öğrenciler arasında yapılan yarışmada ise dereceye girenlere hediyeler verildi.

Çorlu Mehmet Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik olarak yapılan ve ders dışı eğitim çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen Model Uçak Kursu sona erdi. Kurs sonunda başarı gösteren toplam 32 öğrenciye ise sertifikaları takdim edildi.

Ata Başlangış Seviyesi’nde gerçekleştirilen Model Uçak Kursu’nun sonunda öğrenciler, kendi yaptıkları model uçaklarla yarışma fırsatını da buldular. Sertifika almaya hak kazanan öğrenciler arasında 02 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilen ve okulun spor salonunda yapılan yarışma sonucunda; 10/H sınıfından Mehmet Doğan birinci, 11/H sınıfından Anıl Kökez ikinci, 10/H sınıfından Berkay Tunçer ise üçüncü oldu.

Yapılan yarışma sonucunda dereceye giren öğrencilere, Mehmet Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Emin Sözer tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.
Editör : Tuğberk Erdem
2408 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu