Çorlu Belediyesi'nden Tekno Yenilik
reklam
09 Aralık 2015
Çorlu Belediyesi'nden Tekno Yenilik

Çorlu Belediyesi'nden Tekno Yenilik

Vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmak için teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Çorlu Belediyesi, günlük hayatın ihtiyaçlarına daha uygun bir şekilde yeniden düzenlenen resmi web sitesi ve mobil uygulamayı, vatandaşların hizmetine sundu.

Çorlu Belediyesi’nin yenilenen resmî web sitesi ve mobil uygulaması hizmete sunuldu. Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde içeriği ve görünümü yenilenerek hizmete sunulan yeni web sitesi ile vatandaşlar, eklenen modüller sayesinde artık aradıkları bilgilere daha kolay ve hızlı ulaşacak. Çorlu Belediyesi ile ilgili haber, duyuru ve etkinlikler siteden rahatlıkla takip edilebilecek. Online ödeme, e-imar, kent rehberi gibi uygulamalar sayesinde ise birçok işlem belediye hizmet binasına gitmek zorunda kalınmadan, site üzerinden gerçekleştirilebilecek.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt; “Android ve IOS işletim sistemine sahip tüm akıllı cihazlarla uyumlu olan mobil uygulama ile zaman ve mekân kısıtlaması olmaksızın belediyemize erişilebilecek. Vatandaşlar bu sayede her türlü haber, etkinlik, tamamlanmış ve devam eden projeler hakkında bilgi alabilirken, e-belediye uygulaması ile de geçmişte yaptıkları tahakkuk-tahsilât ve borçlarını öğrenebilecek ve ayrıca kent rehberi sayesinde bulundukları konumdan, erişmek istedikleri yerlere kolayca ulaşabilecekler. “Çek-Gönder” uygulaması sayesinde ise vatandaşlarımız bulundukları bölgede fotoğraf çekip istek, öneri ve şikâyetlerini belediyemize anında iletebilecekler” dedi.

Çorlu Belediyesi mobil uygulaması IOS işletim sistemine sahip akıllı telefonlar için https://itunes.apple.com/us/app/corlu-belediye/id1016947897?mt=8 linkinden; Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlar için ise https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.com.k7.corlubelediyesi uygulama linkinden indirilebilecek. Çorlu Belediyesi’nin ilk mobil uygulaması yaklaşık 2 yıl önce kullanıma sunulmuş ve 6 bin 770 kullanıcı tarafından indirilmişti.
Editör : Tuğberk Erdem
2285 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu