Silikon Vadisi'ne Gidecek 3 Girişimci Aranıyor!
reklam
30 Haziran 2016
Silikon Vadisi'ne Gidecek 3 Girişimci Aranıyor!

Silikon Vadisi'ne Gidecek 3 Girişimci Aranıyor!

TRAKYAKA tarafından parlak iş fikirlerini Trakya ekonomisine kazandırmak üzere başlatılan “Yeni İşim Girişim Programı” ara jüri seçmeleri yapıldı. Programdan yararlanmak üzere iş fikirlerini sunan bölgedeki girişimci adayları kıyasıya yarıştı.

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) tarafından parlak iş fikirlerini Trakya ekonomisine kazandırmak üzere başlatılan “Yeni İşim Girişim Programı” ara jüri seçmeleri yapıldı. Bölgedeki girişimcilere mentorluk desteği sağlayan ve finansman kaynakları ile buluşma fırsatları sunan programdan yararlanmak üzere iş fikirlerini sunan girişimci adayları kıyasıya yarıştı.

TRAKYAKA Tekirdağ merkez binasında yapılan ara jüri elemelerinde yarışan 15 girişimci adayı, iş modeli kanvaslarını oluşturup projelerinin detaylarını; Trakya Kalkınma Ajansı, Girişim Merkezi, TEB Girişim Evi, Trakya Teknopark, Namık Kemal Üniversitesi Teknopark ve Kırklareli Üniversitesi temsilcilerinden oluşan jüri ile paylaştılar.

Yapılan değerlendirme sonucunda “Yeni İşim Girişim Programı” kapsamında Silikon Vadisi için yarışmaya devam edecek aday sayısı 9 kişiye indi. Sürece devam edecek olan 9 aday, program kapsamında düzenlenecek olan “Demo Day” etkinliğinde projelerini tanıtma fırsatı bulacaklar. Program tamamlandığında başarılı bulunan 3 girişimci ise Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan Silikon Vadisi’nde staj görecek ve büyük firmaların iş süreçlerini yerinde görme fırsatı bulacak.
Editör : Tuğberk Erdem
1978 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu