817 Aileye Gıda Yardımı
reklam
14 Temmuz 2016
817 Aileye Gıda Yardımı

817 Aileye Gıda Yardımı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı olarak verilmek üzere yollanan 40 bin TL’lik nakdi destek ile ihtiyaç sahibi 817 ailenin yüzünü güldürdü.

Çorlu TSO tarafından TOBB aracılığıyla yollanan 40 bin TL değerindeki yardım kapsamında, ihtiyaç sahibi olan Çorlu halkına Ramazan Erzağı dağıtımı gerçekleştirildi. TOBB aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı olarak verilmek üzere yollanan nakdi destek sayesinde, 817 ailenin sıkıntısı giderildi.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün “Yardımlaşma; toplumumuzun güçlü olmasını, birlik ve beraberlik içinde yaşamasını sağlayan en büyük değerlerimizdendir. Bizler de Odamız olarak sosyal sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Her yıl geleneksel olarak yapılan bu yardımın daha da geniş kapsamlı olması ve daha çok vatandaşımıza ulaştırılması için Odamız olarak çalışmalarımız devam edecek. Bu vesile ile Odamız olarak tüm üyelerimizin ve Çorlu halkının yaklaşan Ramazan Bayramı’nı şimdiden en içten dileklerimizle kutlar, sağlık ve mutluluklar dileriz.” dedi.

TOBB, geçtiğimiz sene de Çorlu TSO tarafından ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara gıda yardımı olarak verilmek üzere 40 bin TL’lik nakdi yardım göndermiş ve yollanan bu destekle 727 aileye gıda yardımı gerçekleştirilmişti.

Editör : Tuğberk Erdem
1812 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu