Çorlu'ya Yeni Bir Park
reklam
14 Temmuz 2016
Çorlu'ya Yeni Bir Park

Çorlu'ya Yeni Bir Park

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımı tamamlanan bir park daha, vatandaşların hizmetine sunuldu. 18 adet oturma bankı ve 2 gazebo bulunan, 2 bin 571 m²’lik toplam alana sahip olan parka “Alipaşa Parkı” adı verildi.

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Çorlu’ya yeni bir park daha kazandırdı. Alipaşa Mahallesi Yükselen Caddesi’nde yapımı tamamlanan parka “Alipaşa Parkı” adı verildi.

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmaların ardından Alipaşa Parkı ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, şehrin farklı noktalarında park yapım çalışmalarına devam edildiğini belirtti. Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci “Park projelerimizin yapımını birer birer tamamlıyoruz. Şehrimizde yeşil alanların sayısını artırmak için çalışmalarımız sürüyor. Son olarak Yükselen Caddesi’nde yeni bir parkın yapımı tamamlandı. ‘Alipaşa Parkı’ adını verdiğimiz alanı 173 metre panel çit ile çevirerek, oyun alanlarına çocuklarımızın oynarken zarar görmemesi için kauçuk zeminler döşedik ve üzerine kondisyon aletleri monte ettik. Oyun alanları çevresindeki yürüyüş yolları da tamamlandı. Park içine tek kuleli 2 kaydıraklı 2 adet oyun grubu konuldu ve 2 adet 8 metre uzunluğunda aydınlatma direği dikildi. Park içinde bitkilendirme ve çim serimi yapılırken, 18 adet oturma bankı ve 2 gazebo montajı tamamlandı. Parkımız halkımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Yapımı tamamlanan ve halkımızın hizmetine sunulan Alipaşa Parkı, 2 bin 571 m² toplam ve 742,50 m² yeşil alana sahip.

Editör : Tuğberk Erdem
2292 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu