2'nci El Eşya Mağazası Açıldı
reklam
14 Temmuz 2016
2'nci El Eşya Mağazası Açıldı

2'nci El Eşya Mağazası Açıldı

Sosyal belediyecilik anlayışını şiar edinen Ergene Belediye Başkanlığı, Marmaracık Mahallesi’nde 2’nci El Eşya Mağazası açtı. Hayırsever vatandaşların destekleriyle oluşturulan mağazadan, ihtiyaç sahipleri ücretsiz olarak yararlanabilecekler.

Ergene Belediye Başkanlığı, ilçe genelindeki ihtiyaç sahibi ailelere yardım sağlamak amacıyla 2’nci El Eşya Mağazası açtı. Sosyal belediyecilik anlayışıyla Marmaracık Mahallesi’nde hayata geçirilen mağaza, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Ergene Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan mağazanın, Ergene’de hizmet etmeye devam edeceği bilgisi kaydedildi.

Kişi başı 5 ürün

Bayram öncesi dar gelirli ailelerin yüzlerini güldürmek bir nebze de olsa bayram havasını yaşatmak adına kurulan mağazaya gelenlere kişi başı 5 ürün ücretsiz olarak takdim edilirken, mağazadan yararlanmak isteyen vatandaşların kimlik fotokopileriyle başvuruda bulunmaları yeterli oluyor. 2’nci El Eşya Mağazası’nda giyim eşyasından koltuğa, çamaşır makinesinden çocuk oyuncağına kadar birçok ürün yer alıyor.

674 30 03’ü arayın yeter!

Ergene Belediyesi ekipleri, hayırsever vatandaşların bağışladığı 2’nci el ve kullanılmayan eşya ve kıyafetleri evden alıyor. Toplanan giyim eşyaları yıkanıp ütülendikten sonra mağazadaki raflarda yerini alıyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada bağış yapmak isteyenlerin, 674 30 03 numaralı telefonu arayarak eşya bağışında bulunabilecekleri belirtildi.

Ergene Belediye Başkanlığı bünyesinde hayata geçirilen projeden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, mağazanın hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.
Editör : Tuğberk Erdem
1898 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu