Ak Parti İl Yönetimi, Basınla Bir Araya Geldi
reklam
08 Kasım 2016
Ak Parti İl Yönetimi, Basınla Bir Araya Geldi

Ak Parti İl Yönetimi, Basınla Bir Araya Geldi

AK Parti Tekirdağ İl Teşkilatı’nda göreve gelen yeni yönetim, İl Başkanı Cüneyt Yüksel önderliğinde düzenlenen tanışma toplantısında gazeteciler ile bir araya geldi. Toplantıda, il yönetiminin yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ İl Teşkilatı Başkanı Ahmet Akçay’ın görevinden istifa etmesi üzerine atanan Cüneyt Yüksel başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyeleri, Tekirdağ’da düzenlenen kahvaltılı programda basın mensupları ile bir araya geldi.

Bütün ilçelerden temsilci almaya çalıştık

AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Metin Akgün’ün de katılım sağladığı toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Başkanı Cüneyt Yüksel, hep birlikte Tekirdağ’ın ülke genelinde koşan ve çalışan bir teşkilat olma yolunda gayret göstereceklerini belirtti. Yüksel “Bugün, il genelinde görev yapan basın mensupları ile tanışma toplantısı düzenledik. Gördüğünüz gibi çok büyük bir aileyiz. AK Parti İl Başkanlığı, 50 asil ve 50 yedek olmak üzere toplam 100 kişilik yönetim kuruluyla aralıksız olarak çalışan, dinamik bir yönetim kurulu oluşturmuştur. Durmak yok, yola devam diyoruz. Yönetim kurulumuz hakkında sizlere kısa bilgiler vermek istiyorum. 11 ilçemizden, maksimum sayıda temsilci bulundurarak bu süreçte yer aldık. Sadece 2 ilçemizden yönetim kuruluna üye alamadık. Onlar da kongrelerini gerçekleştirdikten sonra bizimle beraber yol arkadaşı olacak. Çorlu’dan 6, Çerkezköy’den 3, Malkara’dan 3 üye olmak üzere bütün ilçelerden temsilci almaya çalıştık ve aldık. Bir önceki yönetimlerden farkımız budur. Aramızda, siyasete ilk kez giren arkadaşlarımız var. Onlarla birlikte de güzel projelere imza atacağız.” dedi.

Yönetim kurulu kendini tanıttı

Yüksel’in konuşmasının ardından AK Parti Tekirdağ İl Yönetiminde görev alan partililer, basın mensuplarına kendilerini tek tek tanıtarak parti içindeki görevleri ve meslekleri hakkında bilgiler verdi. Toplantıda yer alan AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları da yeni yönetim ile birlikte omuz omuza çalışacaklarını ve belirlenen siyasi yol haritasında hareket ederek çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarı dileklerinde bulundu.

Tekirdağ’ın yollarını eleştirdi

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, toplantıya geç katıldığı için yönetim kurulu üyeleri ve basın mensuplarından özür dileyerek ulaşımda yaşadığı sıkıntıyı dile getirdi. Akgün “Malum, Tekirdağ’ımızın çok güzel olan bu yolları, bizi bir tabela dahi olmadan şehir merkezine yönlendirdi. Orası mı burası mı derken sonunda buraya ulaştık. İnşallah 2019 Yerel Seçimleri’nde tüm belediyelerin partimize geçeceğini ümit ederek, bu yolların nasıl bir yol olduğunu ve nasıl bir çalışma azmi içerisinde olduğumuzu göstereceğiz. Bu zamana kadar il teşkilatımızda kimler görev yaptıysa, hepsine teker teker teşekkür ediyorum. Bugünden sonra görev yapacak olan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyor, başarıların kat kat devam etmesini diliyorum.” dedi.

12-0’lık yenilgiyi unutturacağız

Basınla tanışma toplantısında yer alan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ise yeni yönetime görevinde başarı dileklerinde bulunarak yaklaşacak olan genel ve yerel seçimlerde başarılı sonuçlar elde edeceklerini ve 12-0’lık yenilgiyi unutturacaklarını ifade etti. Milletvekili Yel “Bugüne kadar hem ilimizde hem de ülkemizde hizmet etmiş ve AK Parti kadrolarında yer almış tüm partililerimize şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı görevinde de oldukça başarılı bir çalışma yürüten Cüneyt Yüksel’i kutluyorum. Özenle seçilerek oluşturulmuş yönetim kurulu listesinde yer alan tüm arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Yeni yönetimimizin hedefi; 12-0’lık yenilgiyi unutturarak, 12-0 galip gelmek olarak belirlenmiş durumda. Akabinde de Genel Seçim ve Cumhurbaşkanlığı Seçim çalışmaları olacak.” diye konuştu.

Bizler, inançlı insanlarız

Konuşmasına devam eden Yel “Milletimizin daha iyi hizmet alabilmesi için çalışmaya özen göstereceğiz. Bizler, inançlı insanlarız. 79 milyon Türk vatandaşını, muhasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için mücadelemize devam edeceğiz. FETÖ’yü dize getirdik, şimdi sıra PKK ve PYD’de. En son Çukurca bölgesinde yapılan operasyonlarda 157 terörist öldürüldü. Özgür Suriye Ordusu ile birlikte Mehmetçiğimiz, Cerablus’ta sınır temizleme operasyonları gerçekleştiriyor. Hepinize katılımlarınızdan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Yeni yönetimle birlikte fotoğraf çektirildi

Daha sonra salonda bulunan basın mensuplarının sorularını yanıtlayan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün ve İl Başkanı Cüneyt Yüksel, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör : Tuğberk Erdem
1878 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu