Fuhuş Bataklığına Sürüklendiler
reklam
08 Kasım 2016
Fuhuş Bataklığına Sürüklendiler

Fuhuş Bataklığına Sürüklendiler

Çorlu’da meydana gelen olayda para karşılığı ortaokul öğrencileri ile ilişkiye girdiği öne sürülen şüphelilerden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderilirken, fuhuş yapılmasına aracılık eden 2 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Edinilen bilgilere göre; Çorlu’daki bir ortaokulda öğrenim gören 13 yaşındaki C.A. ile aynı yaştaki S.N. adlı öğrencilerin sürekli cep telefonları ile ilgilenmelerini fark eden öğretmenleri, telefonları okul idaresine teslim etti. Öğrencilerin endişeli tavırlar sergilemeleri ve şüpheli hareketlerde bulunmaları üzerine okul yönetimi, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne haber vererek telefonların incelenmesini istedi.

Okula gelen Çocuk Büro Amirliği ekipleri inceledikleri telefonlarda, porno içerikli görüntüler ve uygunsuz mesajlar buldu. Telefonların sahibi olan öğrencilerin ifadelerine başvuran polis ekipleri, 17 yaşındaki kız arkadaşları Y.D. tarafından 40 yaşlarında olan ve kendisini işadamı olarak tanıtan M.A. ve M.D. ile tanıştırıldıklarını ve ilişkiye girdiklerini öğrendi. Soruşturmayı derinleştiren Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 17 yaşındaki Y.D. adlı kişiyi, Y.D.’nin aynı yaştaki lise öğrencisi arkadaşı A.G.’yi, ifadelerde adı geçen M.D. ve M.A. adlı şüphelileri gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü’nde ifadelerine başvurulan şüpheliler, haklarında yapılan suçlamaları kabul etmedi. Çorlu Adliyesi’ne sevk edilen şüphelilerden M.D. ve M.A. adlı kişiler tutuklanarak cezaevine gönderilirken, lise öğrencisi A.G. ve kızlara aracılık ettiği öne sürülen 17 yaşındaki Y.D. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmayı derinlemesine sürdüren polis ekipleri, ilçe genelinde fuhuş batağına çekilen başka öğrenci olup olmadığı yönünde de araştırmalarına devam ediyor.


Editör : Tuğberk Erdem
2489 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu