Hayvan Hırsızlarına Büyük Darbe!
reklam
08 Kasım 2016
Hayvan Hırsızlarına Büyük Darbe!

Hayvan Hırsızlarına Büyük Darbe!

Tekirdağ’ın Ergene İlçesi Velimeşe Mahallesi’nde bulunan Jandarma Karakolu’na bağlı ekipler, bölgedeki hayvan sahiplerinin korkulu rüyası olan hırsızları, uzun uğraşlar ve sıkı bir takip sonucu suçüstü yakalayarak adalete teslim etti.

Velimeşe Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk alanında son zamanlarda artan hayvan hırsızlıkları konusunda titiz bir çalışma başlatan Ergene ve Velimeşe Jandarması, Ergene İlçesi sınırlarında kalan Sağlık Mahallesi’nde ağılları bulunan H.Ç. isimli şahıstan şüphelendi.

Şüphelilerin 6’sı aynı aileden çıktı

Yapılan detaylı araştırmalarda, 6’sı aynı aileden olmak üzere; H.Ç., V.Ç., E.Ç., İ.Ç., A.Ç., M.Ş.Ç., A.M., H.K. ve Y.U. isimli şüphelilerin, organize bir şekilde hayvan hırsızlığı yaptıkları kanısına varıldı. Yapılan 2 aylık takip ve çalışmanın ardından 18 Ekim 2016 tarihinde, şüphelilerin Ergene İlçesi Sağlık Mahallesi Yeşiltepe Mevkii’nde bulunan 2 adet ağıla operasyon gerçekleştirildi.

Hayvanlar, sahiplerine teslim edildi

Operasyon sonucunda, Trakya bölgesinden 8 ayrı şahsa ait 79 adet küçükbaş ve 7 adet de büyükbaş hayvan, şüphelilerle birlikte ele geçirildi. Yakalanan 6 sanık Çorlu Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edilirken, yetkililer olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bilgisini kaydetti. Operasyonda ele geçirilen hayvanlar, sahiplerine teslim edildi.

Artık rahat bir nefes alabileceğiz

Gerçekleştirmiş oldukları başarılı operasyon dolayısıyla Ergene Jandarma ekiplerine teşekkür eden ve hayvan hırsızları nedeniyle uzun zamandır mağdur olan üreticiler, zanlıların yakalanmasından dolayı oldukça mutlu olduklarını ve artık rahat bir nefes alabileceklerini ifade ettiler.
Editör : Tuğberk Erdem
2375 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu