Çorlu Kom, Zehir Tacirlerine Geçit Vermiyor!
reklam
08 Kasım 2016
Çorlu Kom, Zehir Tacirlerine Geçit Vermiyor!

Çorlu Kom, Zehir Tacirlerine Geçit Vermiyor!

Yaptıkları operasyonlarla tüm dikkatleri üzerlerinde toplayan Çorlu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor. Sokak satıcılarına yönelik şok bir baskın daha düzenleyen ekipler, 4’üncü dalgayı da başarıyla gerçekleştirdiler.

Hedefine, gençleri bile bile ölüme gönderen zehir tacirlerini alan ve hemen her gün sokak satıcılarına yönelik olarak operasyonlar düzenleyen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, operasyonun 4’üncü dalgasını gerçekleştirdi.

Yaptıkları başarılı operasyonlarla uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan Çorlu Emniyeti, zehir satıcılarının adeta kâbusu oldu. Çorlu’da gençleri zehirleyen ve torbacı olarak tabir edilen zehir tacirlerinin üzerine dalga dalga giden Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (Çorlu KOM) Grup Amirliği ekipleri; Çevik Kuvvet, Asayiş Büro Amirliği, Özel Harekât ile Narko Tim Polisleri’nin de destek verdiği operasyonlar gerçekleştiriyor.

Sokak satıcılarının yuvalandığı, torbacıların mesken tuttuğu yerlere günün değişik saatlerinde şok baskınlar yapan Çorlu KOM ekipleri, satışa hazır halde; 65 fişek bonzai, 65 adet uyuşturucu nitelikli hap, bir miktar taş kokain, ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait mermiler ele geçirdi. Operasyon kapsamında, çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan T.Ş. ve N.P. adlı şüphelileri de gözaltına alındı. Daha önce de Kore Mahallesi olarak anılan bölgede operasyonlar düzenleyen polis ekipleri esrar, bonzai, kokain ve uyuşturucu nitelikli hap ele geçirmişti.
Editör : Tuğberk Erdem
2751 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu