Chp Gençlik Örgütü, Emniyet Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti
reklam
05 Ocak 2017
Chp Gençlik Örgütü, Emniyet Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti

Chp Gençlik Örgütü, Emniyet Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti

Beşiktaş’ta yaşanan hain terör saldırısının ardından tüm Türkiye yasa boğulurken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu Gençlik Örgütü’ne mensup üyeler, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe’yi makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

CHP Çorlu Gençlik Örgütü Başkanı Anıl Aktaş ve beraberindeki heyet, teröristler tarafından İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleştirilen hain saldırının hemen ardından Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne taziye ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan Başkan Aktaş “Türk Polis Teşkilatı’mızın ve aziz milletimizin başı sağ olsun. Bu ülkede gencecik vatan evlatları şehit düşerken, üzülmemek elde değil. Milletimizin, sağduyu ve soğukkanlılıkla teröre prim vermeyeceğinden eminiz. Onlar ölümlere ve şehit düşenlere alışmış bir toplum yaratmak istedikçe, bizler inadına birlik ve beraberliğimizden ödün vermeyeceğiz. Teröre de, ölümlere de alışmayacağız. Bizleri Ortadoğu toplumu haline getirerek bir bataklığın içine çekmek isteyenler, amaçlarına ulaşamayacaklar. Bizler, millet bilinci olan bir toplumuz. Milletimiz, bu kara günleri de atlatacaktır. Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Polis Teşkilatı’mıza ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Terörü, onu destekleyenleri ve  göz yumanları lanetliyoruz.” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı CHP Çorlu Gençlik Örgütü’ne teşekkür eden Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe ise “Milletimiz, bu kara günlerin üstesinden gelecektir. Yaşanan olaylar, milletimizin birliğini daha da güçlendirmektedir. Çorlu halkının duyarlı tavrı ve sizlerin buraya gelmeniz, bizim için çok önemli. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.” diye konuştu.

Editör : Tuğberk Erdem
1735 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu