Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Üyeleri, 6'ncı Kez Göreve Geldi
reklam
05 Ocak 2017
Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Üyeleri, 6'ncı Kez Göreve Geldi

Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Üyeleri, 6'ncı Kez Göreve Geldi

S.S. Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Konut Yapı Kooperatifi’nin 2015 Hesap Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 18 Aralık 2016 Pazar günü gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu üyeleri 6’ncı kez yeniden seçildi.

S.S. Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Konut Yapı Kooperatifi 2015 Hesap Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, konut ortaklarının ve misafirlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Saat 12.15’te başlayan Genel Kurul, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çimen tarafından açıldı. Genel Kurul’un Divan Başkanlığı’na Hüseyin Başaran, Kâtip Üyelik görevlerine ise Cengiz Örün ve İbrahim Ören oy birliği ile seçildi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda yapılan 1 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Daha sonra gündem maddelerinin sırasına göre görüşülmesine geçildi. Yönetim Kurulu Yıllık Çalışma Raporu ve Denetleme Kurulu Raporu’nun okunmasının akabinde Bilanço, Gelir-Gider Hesapları ve 2016 Yılı Tahmini Bütçesi, ayrı ayrı oy çokluğu ile ibra edildi. Mevcut Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Üyeleri, 6’ncı kez göreve yeniden seçildi. Toplantıda, Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Dobrucalı da bir konuşma yaptı. Yaptığı konuşmada İstanbul ve Kayseri’de gerçekleşen terör saldırılarını lanetleyen Başkan Dobrucalı, toplum olarak birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Dobrucalı, tüm ortaklara katılımlarından ve göstermiş oldukları güven ve teveccühten dolayı teşekkür etti.

S.S. Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Konut Yapı Kooperatifi Genel Kurulu, gündem maddelerinin tümünün görüşülmesinin ardından sona erdi.

Editör : Tuğberk Erdem
1990 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu