İşadamları, 15 Temmuz İlkokulu'na Destek Verdiler
reklam
01 Şubat 2017
İşadamları, 15 Temmuz İlkokulu'na Destek Verdiler

İşadamları, 15 Temmuz İlkokulu'na Destek Verdiler

Çorlu Eğitim ve Sağlık Vakfı (ÇESAV) tarafından Çorlu halkının katkıları ile yapılacak olan 15 Temmuz İlkokulu’na maddi destek vereceklerini açıklayan isimler, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç’ı makamında ziyaret ederek sembolik çekleri takdim ettiler.

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç’ın girişimleri ile Çorlu Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan ve ÇESAV tarafından Çorlu halkının katkıları ile yapılacak olan 15 Temmuz İlkokulu’na 100 bin TL’lik maddi katkı sağlayacaklarını açıklayan işadamı Ersin Danış, Çorlu Bakkallar Odası Başkanı da olan işadamı Yusuf Gümüş, Çorlu Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı da olan işadamı Zeki Dobrucalı ve Yol-Fen firması temsilcisi, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç’ı makamında ziyaret ederek sembolik çekleri takdim ettiler.

İSTEYEN HERKES DESTEK OLABİLİR

Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bugünlerde, Çorlu halkının birlik ve beraberlik içerisinde olması adına böyle bir kampanyayı hayata geçirdiklerini ifade eden Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç “Çorlu’da, okul ihtiyacımız var. Hem bu ihtiyacı bir nebze de olsa azaltsın hem de Çorlu halkının birlik ve beraberliğini pekiştirecek bir proje olsun istedik. Okul yapımına 100 bin TL destek verenlere, diledikleri bir sınıfa diledikleri ismi verme imkânı sağlayacağız. Bu projeyi, sadece sanayicilerden ve işadamlarından destek alarak çok az sayıdaki kişi ile de yapabilirdik. Ama öyle olsun istemedik. Çorlu’da yapılacak okula katkı sağlamak isteyenler için tüm cep telefonlarından 5901’e 10 TL karşılığı mesaj gönderme imkânı sağladık. 500 bin mesaj kapasiteli bu kampanyada, 5 kişinin değil 500 bin kişinin katkısı ile okulumuzu yapmak istiyoruz. Sivil toplum kuruluşlarından, kamu kuruluşlarından, çeşitli meslek gruplarından, hemen her kesimden mesajlar geliyor. Kimisi adını yazıyor, kimisi aracının plakasını yazıyor. Hızla yayılan ve büyüyen bu kampanyaya katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

GAZETECİLER, PROJEYE SAHİP ÇIKTI

Çorlu’da görev yapan gazetecilerin, bundan önceki projelerde olduğu gibi okul yaptırma projesine de sahip çıkarak destek olduğunu belirten Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç “15 Temmuz İlkokulu’ndaki sınıflara, şehitlerimizin ismini vereceğiz. Sınıflardan birinin adı da, verdikleri katkılarından ötürü ‘Çalışan Gazeteciler Sınıfı’ olacak.” dedi.

SEMBOLİK ÇEKLERİ TAKDİM ETTİLER

Projeye destek veren işadamı Ersin Danış, Çorlu Bakkallar Odası Başkanı da olan işadamı Yusuf Gümüş, Çorlu Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı da olan işadamı Zeki Dobrucalı ve Yol-Fen firması temsilcisi, okul yapımına 100’er bin TL katkı sağlayarak bağışta bulundular.

Editör : Tuğberk Erdem
2151 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu