Hizmette Zorlanan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Para Saçıyor!
reklam
09 Nisan 2017
Hizmette Zorlanan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Para Saçıyor!

Hizmette Zorlanan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Para Saçıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak yeni hizmet binasının oldukça yüksek maliyetli olduğunu ifade eden SP Tekirdağ İl Başkanlığı Mahalli İdareler Birim Başkanı Enes Kiremitçi “Hizmette zorlanan Büyükşehir Belediyemiz para saçıyor.” de

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan yeni hizmet binası bütçesine ilişkin açıklamalarda bulunan Saadet Partisi (SP) Tekirdağ İl Başkanlığı Mahalli İdareler Birim Başkanı Enes Kiremitçi “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, para saçıyor. Aynı dönemde büyükşehir olan ve daha az bütçeye sahip belediyeler, hizmet noktasında Tekirdağ’ımızı en az 10 kat geçmiştir. Hizmette zorlanan Büyükşehir Belediyemiz, şimdi kendisine saray yapmaktadır.” dedi.

100 YILLIK İHTİYACI KARŞILAYACAK

Açıklamalarına devam eden Kiremitçi “Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesi Gündoğdu Mahallesi’nde, 2769 Ada 2 No’lu parselde inşa edilecek olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nın yapım işi, oldukça yüksek maliyetli bir projedir. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ‘Proje için 196 milyon 179 bin 322 TL 46 Kuruş yaklaşık maliyet çıkarılmış olup, ihaleyi 144 milyon 790 bin TL + KDV değer ile Alt ve Üst Yapı AŞ’nin aldığı, toplam ihale bedelinin yüzde 65,28’ini 94 milyon 518 bin 912 TL ile hizmet binasının oluşturduğu, her bölümü ve detayı ile şehrin ihtiyaçlarına cevap veren bu projenin Tekirdağ’ın yaklaşık olarak 100 yıllık ihtiyacını karşılayacak bir kompleks niteliğinde olduğu’ ifade ediliyor.” diye konuştu.

SİZ BİZİ ÇOCUK MU SANDINIZ!

Kiremitçi “Yahu sormak lazım! Sayın Albayrak; Siz daha yaptığınız yolların ömrünün 2 ay olduğu göremiyorsunuz, alt yapı çalışmalarınızın ömrünün 6 ay bile olmadığını göremiyorsunuz. Şimdi tutturmuşsunuz, ‘Bu yapı pahalı, ama 100 yıl ihtiyacımıza cevap verecek.’ diyorsunuz. Siz bizi çocuk mu sandınız! Yıllardır Tekirdağ’ımızı yöneten zihniyetinizin devam eden tek projesi, ideolojinizdir. Onun dışında yapılan her hizmet, her sene hüsrana uğramaktadır. Caddelerimiz, sokaklarımız perişan. Alt yapı perişan. Türkiye’nin en pahalı suyunu kullanıyoruz. Ulaşım fahiş ve kalitesiz. Daha saymakla bitmez. Ama siz; hizmet binası, şenlik, festival yaparak bütçeyi çarçur ediyorsunuz. Takipteyiz…” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
2271 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu