Tekirdağ Milletvekili Akgün, Dur Durak Dinlemiyor
reklam
09 Nisan 2017
Tekirdağ Milletvekili Akgün, Dur Durak Dinlemiyor

Tekirdağ Milletvekili Akgün, Dur Durak Dinlemiyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, “Evet” turlarına hız kesmeden devam ediyor. Yoğun programına Kapaklı’dan başlayan Milletvekili Akgün Marmaraereğlisi, Ergene, Muratlı, Şarköy ve Saray’da temaslarda bulundu.

Kapaklı’da mahalle, kahvehane ve pazar yeri ziyaretlerinde bulunan Akgün, Kapaklı Devlet Hastanesi Acil Servisi’nin 27 Mart 2017 Pazartesi günü hizmete gireceği müjdesini verdi. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni madde madde anlatarak daha güvenli, daha huzurlu bir Türkiye için “Evet” denilmesi gerektiğini ifade eden Akgün, güçlü ve lider bir Türkiye’nin önündeki tüm engellerin 16 Nisan 2017 tarihinde ortadan kalkacağını söyledi.

Marmaraereğlisi’ndeki programı kapsamında esnaf, kahvehane ve pazar yeri ziyaretleri ile vatandaşlarla kucaklaşan Akgün, ertesi gün Ergene’ye geçti. Ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Akgün; Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ülkenin bütün vesayet kalıntılarından kurtulacağını, büyük ve daha güçlü bir Türkiye’nin hep birlikte inşa edileceğini belirterek, referandumda “Evet” oyu vermeleri için vatandaşlara çağrıda bulundu.

Muratlı’daki temasları sırasında Sezginler Boya Fabrikası’nı, Muratlı Hizmet Gazetesi’ni ve Muratlı Ses Gazetesi’ni ziyaret ederek gündemi değerlendiren Akgün “Yeni sistemle birlikte yürürlüğe girecek değişiklikler, Türkiye’nin önünü açacak ve refah seviyesini yükseltecektir. Türkiye, bölgenin önderi olacaktır. Bu nedenle hepinizden ‘Evet’ demenizi bekliyoruz.” dedi.

Milletvekili Akgün temaslarına; Şarköy ve Saray’da devam etti.

Editör : Tuğberk Erdem
1891 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu