Başkan Baysan, Kapalı Pazar Yeri'nde İncelemelerde Bulundu
reklam
10 Nisan 2017
Başkan Baysan, Kapalı Pazar Yeri'nde İncelemelerde Bulundu

Başkan Baysan, Kapalı Pazar Yeri'nde İncelemelerde Bulundu

Alipaşa Mahallesi’nde inşa edilecek ve yaklaşık 15 milyon liraya mâl olacak Atakent Kapalı Pazar Yeri inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden detaylı bilgiler aldı.

Hafriyat çalışmaları devam eden Atakent Kapalı Pazar Yeri’nde incelemelerde bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, pazar yerinin modern mimarisi ve kapasitesi ile bölgenin en büyük alışveriş noktası olacağını ifade etti.

Bodrum, zemin ve 1’inci kat olmak üzere 3 bölümden oluşan Atakent Kapalı Pazar Yeri’nin, 11 bin m² kapalı alana sahip olacağını belirten Başkan Baysan “272 adet tezgâh kapasitesine sahip pazaryerinde bodrum katında balıkçılar, peynirciler ve tavukçular, kuru bakliyatçılar, yufkacılar ve giyim esnafı yer alacak. Bu katta ayrıca çay ocağı, bebek bakım odası, engelli tuvaleti, tuvalet, mescit ile Pazarcılar Odası için hizmet bölümü ve zabıta için bürolar yer alacak. Zemin katta ise meyve sebze satışı yapılacak. Bu katta da 112 acil ve hasta odası, 2 adet çocuk oyun alanı, bankamatikler, tuvaletler, bebek bakım odası, polis ve zabıta bölümleri ve dinlenme alanları bulunacak. Giriş katında ise çok amaçlı salon, soyunma odaları ile tuvaletler yer alacak. Otomatik temizleme sisteminin kullanılacağı pazaryerimizde, vatandaşlar ve esnaflar için ayrı ayrı açık otopark alanları olacak. Hafriyat çalışmalarının tamamlanmasının ardından kısa süre içerisinde temel atma törenimizi gerçekleştireceğiz.” dedi.

Yaklaşık 15 milyon liraya mâl olacak Atakent Kapalı Pazar Yeri’nin, 1 yıl içerisinde tamamlanarak hizmete girmesi bekleniyor.

Editör : Tuğberk Erdem
1734 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu