Kent Konseyi'nden, Nefes Teknikleri Eğitim Semineri
reklam
10 Nisan 2017
Kent Konseyi'nden, Nefes Teknikleri Eğitim Semineri

Kent Konseyi'nden, Nefes Teknikleri Eğitim Semineri

Çorlu Kent Konseyi, “Nefes Teknikleri İle Daha Sağlıklı Ve Mutlu Yaşam” konulu bir eğitim semineri düzenledi.

Bütünsel Sağlık Danışmanı Ebru Şinik tarafından verilen “Nefes Teknikleri İle Daha Sağlıklı Ve Mutlu Yaşam” konulu eğitim semineri, Çorlu Belediyesi Eğitim ve Seminer Salonu’nda gerçekleştirildi. Çorlulu vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği eğitim seminerine, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ile Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan da katılım gösterdi.

Seminerin başlangıcında söz alan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ile Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, eğitim seminerinin başarılı geçmesi dileklerini ilettiler. Daha sonra Bütünsel Sağlık Danışmanı Ebru Şinik’in yaptığı sunumla başlayan seminer etkinliği, nefes teknikleri ile ilgili uygulamalar ve soru cevap bölümleri ile devam etti.

Yoğun ilgi gösterilen eğitim seminerinin bitiminde Ebru Şinik’e Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç tarafından plaket, Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur tarafından ise çiçek takdim edildi. Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur tüm katılımcılara ve danışman Şinik’e teşekkürlerini içeren bir konuşma yaptı. Programda ayrıca, ney ve ud üstadı Hakan Konyar tarafından müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Eğitim semineri, Ebru Şinik’in yazdığı “Nefeste Saklı Hayat” adlı kitabı katılımcılara imzaladığı program ile son buldu.

Editör : Tuğberk Erdem
1846 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu