Fenerbahçe Basketbol Takımı'nın Zaferini Dev Ekranda İzlediler
reklam
08 Haziran 2017
Fenerbahçe Basketbol Takımı'nın Zaferini Dev Ekranda İzlediler

Fenerbahçe Basketbol Takımı'nın Zaferini Dev Ekranda İzlediler

İstanbul’da yapılan “Dörtlü Final” müsabakaları final maçını kazanarak Euroleague Şampiyonu olan Fenerbahçe, ülkemize büyük bir milli gurur yaşattı. Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelen Çorlulular, final maçı heyecanını dev ekranda izlediler.

Türk Hava Yolları Avrupa Ligi Dörtlü Finali’nde Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan final maçında Olimpiakos ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, sahadan 80-64 galibiyet ile ayrıldı. Fenerbahçe’nin Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük kupasında çıkacağı şampiyonluk mücadelesi milli bir havaya bürünürken, bu gururu tüm Çorluluların birlikte yaşaması için Cumhuriyet Meydanı’na dev ekran kuruldu.

Çorlu Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’na kurulan dev ekran önünde toplanan kalabalık grup, maç öncesi hep birlikte marşlar seslendirdiler. İzmir Marşı ile hareketlenen grubun coşkusu, Fenerbahçe’nin bulduğu her sayıda doruk noktaya ulaştı. Fenerbahçe Marşlarının da seslendirildiği mücadelenin sonunda gelen zafer, alanda bulunanları sevince boğdu. Olimpiakos’u 80-64 mağlup ederek Türk milletine büyük bir gurur yaşatan Fenerbahçe, Türk Hava Yolları Avrupa Ligi’nde 2016-2017 sezonu şampiyonu oldu.

Mücadele sonunda konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan Fenerbahçe Basketbol takımına yaşattığı gurur için teşekkür ederken, büyük başarısından dolayı tebrik etti. Başkan Baysan daha sonra belediye önünde toplanan taraftarlarla birlikte zaferin coşkusuna ortak oldu. Taraftarlar uzun süre marşlar ve sloganlar eşliğinde kutlamalara devam etti.

Editör : Tuğberk Erdem
1673 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu