Ambalaj Atıkları Ekonomiye Kazandırılıyor
reklam
08 Haziran 2017
Ambalaj Atıkları Ekonomiye Kazandırılıyor

Ambalaj Atıkları Ekonomiye Kazandırılıyor

Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve ÇEVKO işbirliğiyle oluşturulan 9 kişilik eğitim ekibi; İnönü, İsmetpaşa ve Bahçelievler Mahallesi’nde kapı kapı gezerek, ambalaj atıkları geri dönüşümü hakkında vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor

Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Ambalaj Atıklarını Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) işbirliği ile oluşturulan 9 kişilik eğitim ekibi; İnönü Mahallesi, İsmetpaşa Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesi’nde kapı kapı gezerek, ambalaj atıkları geri dönüşümü hakkında vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor.

Konuya ilişkin olarak kısa bir açıklamada bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “İsmetpaşa Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımızdan Salı günleri saat 08.00-10.00 arasında, İnönü Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımızdan yine Salı günleri saat 10.00-12.00 arasında, Bahçelievler Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımızdan ise Çarşamba günleri saat 08.00-10.00 arasında, ambalaj atıklarını kapılarının önüne çıkarmalarını rica ediyoruz. Ekiplerimiz, ambalaj atıklarını vatandaşlarımızın kapısının önünden alacaklar ve yerine yeni ambalaj atık poşeti bırakacaklar. Böylece vatandaşlarımız, ambalaj atıklarını ayrı toplayarak ekonomiye katkı sunabilecekler ve çevremizin korunmasında da önemli bir rol oynayacaklar.” dedi.

Mandalı, yaptığı açıklamayı “Gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalar sayesinde, toplam 34 bin 532 vatandaşımıza ulaşmayı hedefliyoruz. Ekiplerimiz, broşür dağıtımına ve vatandaşlarımızın kapılarına ambalaj atıklarının toplama gün ve saatini bildiren çıkartmalar yapıştırmaya devam edecekler. Tüm vatandaşlarımızın göstereceği ilgi ve hassasiyet için, kendilerine şimdiden teşekkür ediyorum.” diyerek sonlandırdı.

Editör : Tuğberk Erdem
1848 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu