Ergeneli Vatandaşlar, Mahalle Sofralarında Buluşuyor
reklam
08 Haziran 2017
Ergeneli Vatandaşlar, Mahalle Sofralarında Buluşuyor

Ergeneli Vatandaşlar, Mahalle Sofralarında Buluşuyor

Ergene Belediyesi’nin tarafından 17 mahallede uygulamaya konan ve Ramazan ayı boyunca devam edecek “Mahalle Sofraları” İftar Organizasyonu, Yulaflı Mahallesi’nden başladı. Düzenlenen organizasyona, ilçedeki sanayici ve iş adamları da katkı sunuyor.

Ergene Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca kurulacak olan iftar masaları, Ergenelileri bu yıl da aynı sofrada buluşturmaya devam ediyor. Her gün ilçenin farklı bir mahallesinde kurulan bereketli sofralarda oruçlar açılırken, hep birlikte yapılan iftar birlikteliği ve dayanışma gücünü arttırıyor. Geleneksel sema gösterileriyle manevi duyguların yaşandığı Ergene’de vatandaşlar, iftar sofralarına yoğun katılım sağlıyor.

Sevgi ve hoşgörünün ön planda olduğu ilçede, Ergene halkının huzurlu ve bereketli bir Ramazan ayı geçirmeleri için sevgi sofralarında buluşmalarından dolayı son derece mutlu olduklarını ifade eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “Yağmur yüklü bulutlar gibi gelerek bizleri bereketiyle donatan Ramazan ayının, tüm İslam Âlemi’ne ve insanlığa huzur ve sevgi getirmesini diliyorum. Ramazan aynının bağışlayıcı ve sevgi dolu ruhunu, iftar programları vesilesiyle vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Ramazan ayının güzelliklerini son güne kadar yaşamak adına, tüm Ergeneli vatandaşlarımızı iftar sofralarında buluşmaya bekliyoruz.” dedi.

Mahalle Sofrası İftar Programı; 29 Mayıs’ta Bakırça’da, 30 Mayıs’ta İğneler’de, 31 Mayıs’ta Esenler’de, 01 Haziran’da Ahimehmet’de, 02 Haziran’da Misinli’de, 03 Haziran’da Velimeşe’de, 06 Haziran’da Vakıflar’da, 07 Haziran’da Kırkgöz’de, 08 Haziran’da Marmaracık’ta, 09 Haziran’da Yeşiltepe’de, 10 Haziran’da Cumhuriyet Mahallesi’nde, 12 Haziran’da Karamehmet’te, 13 Haziran’da Ulaş’ta, 14 Haziran’da Sağlık Mahallesi’nde, 15 Haziran’da Pınarbaşı ve Paşaköy’de devam edecek.

Editör : Tuğberk Erdem
2069 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu