İş Arayanların Yeni Adresi: Çorlu Belediyesi Kariyer Merkezi
reklam
08 Haziran 2017
İş Arayanların Yeni Adresi: Çorlu Belediyesi Kariyer Merkezi

İş Arayanların Yeni Adresi: Çorlu Belediyesi Kariyer Merkezi

Çorlu Belediyesi Ana Hizmet Binası zemin katında faaliyet gösteren Kariyer Merkezi, farklı sektörlerde iş arayanların yeni adresi oldu.

İşsizlik oranının yüzde 13’e çıktığı ve 4 milyona yakın işsiz nüfusun olduğu dönemde, bölgemizdeki işsizlik oranını düşürmek ve işveren ile iş arayanı buluşturmak amacıyla Çorlu Belediyesi bünyesinde kurulan Kariyer Merkezi, vatandaşlara kariyer yolunda rehberlik etmeye ve işverene uygun portföydeki iş arayanları doğru kanallara yönlendirmeye devam ediyor.

Çorlu Belediyesi Ana Hizmet Binası zemin katında faaliyet gösteren Kariyer Merkezi, bir tarafta işverenden aldığı personel ihtiyacı niteliklerini sisteminde depolarken diğer yandan Kariyer Merkezi’ne başvuran vatandaşların özgeçmişlerini sisteme kaydederek iş arayanları bilgi, yetenek ve isteklerine uygun işlerle buluşturuyor.

Açıldığı günden bu yana, kısa sürede 913 iş arayanı sisteme kaydeden, 70 şirketle anlaşmalı olarak çalışan ve 60 iş arayanın doğru yönlendirmelerle işe girmesini sağlayan Kariyer Merkezi, son olarak Çerkezköy’de beyaz eşya parça üretimi yapan ve yeterli sayıda çalışan olmadığından Çorlu’ya fabrika servisi sağlamayan bir fabrikayla anlaşma yaparak, Çorlu’da ikamet eden 40 enjeksiyon operatörünün işe alınmasını ve servisle işe gidip gelmelerini sağlayarak vatandaşlara katkı sağladı.

İş arayan ve özgeçmişlerinin doğru firmalarla buluşmasını isteyen vatandaşlarımız, Çorlu Belediyesi ana hizmet binamızın zemin katında bulunan Kariyer Merkezi’ne gelerek iş başvuru formunu doldurabilir ve bilgi alabilirler.

Editör : Tuğberk Erdem
2622 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu