Çorlu Ticaret Ve Sanayi Odası İftarı, Belediye Aşevi'nde Gerçekleşti
reklam
08 Haziran 2017
Çorlu Ticaret Ve Sanayi Odası İftarı, Belediye Aşevi'nde Gerçekleşti

Çorlu Ticaret Ve Sanayi Odası İftarı, Belediye Aşevi'nde Gerçekleşti

Çorlu TSO tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeği organizasyonu, Çorlu Belediyesi Aşevi’nde gerçekleşti. 29 Mayıs 2017 Pazartesi günü düzenlenen organizasyona, başta Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) tarafından düzenlenen iftar organizasyonuna; Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ Milletvekilleri; Metin Akgün ve Ayşe Doğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Gürzsoy, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Başkanı İsmail Akar, Çorlu İlçe Müftüsü Adem Gülmek, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, Çorlu Kahveciler Odası Başkanı Yıldız Filiz, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ Şube Başkanı Muzaffer Aslan, Çorlu Kent Konseyi Başkanı İlhan Kurt, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, Çorlu TSO Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Meslek Komite Üyeleri, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, çeşitli sivil toplum örgütleri, meslek odaları temsilcileri, mahalle muhtarları ve basın mensupları katılımda bulundular.

İftar yemeğinde katılımcılara hitaben kısa bir konuşma yapan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül “11 ayın sultanı olan Ramazan ayına, yeniden kavuşmuş bulunmaktayız. Ramazan ayı;  bolluk, bereket, sabır ve hayır ayı olmasının yanı sıra, aynı zamanda toplumda insani ilişkileri güçlendiren bir aydır. Toplumsal barış, huzur ve güvenliğin yolu, insanların birbirine duyduğu saygıyı yükseltmesinden geçmektedir. Ramazan’ın manevi değeri ve iftar yemeklerinin dostluk havası, bizlere köklerimizi hatırlatmaktadır. Ramazan’ın getirdiği dostluk, kardeşlik ve sevginin yıl boyu devam etmesini, tüm insanlığı kapsamasını diliyorum.” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
2122 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu