Zabıta Teşkilatı'nın 191'inci Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı
reklam
15 Eylül 2017
Zabıta Teşkilatı'nın 191'inci Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı

Zabıta Teşkilatı'nın 191'inci Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı

Zabıta Teşkilatı’nın 191’inci kuruluş yıl dönümü, Çorlu Atatürk Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Saygı duruşuna müteakiben okunan İstiklal Marşı ile başlayan program, günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından son buldu.

Çorlu Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilen kutlama programına; Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Örgütü Başkanı İsmail Akar, Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci, Kemaleddin Avcı ve Ahmet Sarıkurt, Belediye Zabıta Müdürü Birol Uçar, belediye meclis üyeleri, birim amirleri, siyasi partilerin temsilcileri, zabıta müdürlüğü personeli ve basın mensupları katıldı.

Zabıta Teşkilatı’nın 191’inci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı. Daha sonra Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne ait çelenk, Zabıta Müdürü Birol Uçar ve zabıta personeli tarafından Atatürk Anıtı’na sunuldu. Günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan Zabıta Müdürü Birol Uçar, “Zabıta Teşkilatı’mızın 191’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle toplanmış bulunmaktayız. Zabıta Teşkilatı’nın tarihini sorguladığımızda, yaklaşık 200 yıllık bir tarihe sahip olduğunu görmekteyiz. 1950’li yılların başlarında, Belediye Zabıta Teşkilatı’nın oluşumu sağlanmıştır. 300 bine yaklaşan nüfusuyla ilçemizde esenlik, huzur, sağlık ve düzenin sağlanması için 1 zabıta müdürü, 2 zabıta amiri, 4 zabıta komiseri ve 51 zabıta memuru ile mesai gözetmeksizin, 7 gün 24 saat çalışma esasına dayalı olarak çalışmaktayız.” dedi. Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün cezalandıran değil yönlendiren ve bilgilendiren, hizmet sunduğu insanları göz önünde bulundurarak daima kaliteli hizmet veren bir teşkilat olma gayreti içinde olduğunun altını çizen Uçar, güvenli ve başarılı bir geleceğin inancı ile tüm zabıta teşkilatının yıl dönümünü kutladı ve çalışma arkadaşlarına görevlerinde başarılar diledi.

Gerçekleştirilen tören, günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son bulurken; programın bitiminde zabıta personeline hitap eden Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, icra ettikleri zor görevde halkımızın ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına özveri ile çalışan tüm zabıta personeline teşekkürlerini ileterek, görevlerinde başarılar diledi.

Editör : Tuğberk Erdem
1473 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu