Ak Parti'de, 4 İlçenin Başkan Adayları Belli Oldu
reklam
15 Eylül 2017
Ak Parti'de, 4 İlçenin Başkan Adayları Belli Oldu

Ak Parti'de, 4 İlçenin Başkan Adayları Belli Oldu

AK Parti Tekirdağ İl Teşkilat Başkanı Cüneyt Yüksel, beraberindeki Ergene, Saray, Hayrabolu ve Şarköy İlçe Başkan Adayları ile birlikte Ankara’ya gitti. AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan mülakatın ardından, 4 ilçenin Başkan Adayları belli oldu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ İl Teşkilat Başkanı Cüneyt Yüksel, beraberindeki Ergene, Saray, Hayrabolu ve Şarköy İlçe Başkan Adayları ile birlikte Ankara’ya gitti. Soluğu AK Parti Genel Merkezi’nde alan partililer, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ile görüştü ve akabinde mülakata alındı.

GÖREVLERİNDE MUVAFFAKİYETLER DİLERİZ

Ankara’da gerçekleştirilen temasların ardından açıklama yapan AK Parti Tekirdağ İl Teşkilat Başkanı Cüneyt Yüksel, kongre sürecinin başladığını ve Ergene, Saray, Hayrabolu ve Şarköy ilçeleri için başkan adaylarının belirlendiğini söyledi. Başkan Yüksel, “AK Parti Genel Merkezi’miz tarafından İlçe Başkan Adaylığı; Ergene ilçemiz için Hamdi Sarıer’e, Saray ilçemiz için Hakan Özgül’e, Hayrabolu ilçemiz için Egemen Türkay Güven’e ve Şarköy ilçemiz için Engin Sadunoğlu’na tevdi edildi. Başkanlarımıza yeni görevlerinde muvaffakiyetler dileriz.” dedi.

MÜGE YILDIZ İSMİ ŞAŞKINLIK YARATTI

Mülakat için Ankara’ya çağrılan AK Parti Ergene heyetinin içinde yer alan isimlerden biri olan Müge Yıldız, partililer arasında büyük şaşkınlık yarattı. 2014 Yerel Seçimleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi saflarında görev alan ve akabinde Ergene Belediyesi’nde Özel Kalem Müdürlüğü yapan Müge Yıldız’ın, çok kısa bir süre önce AK Parti saflarına katıldığı belirtildi.  

MARMARA EREĞLİSİ VE MALKARA BELLİ OLDU

09 Eylül 2017 Cumartesi günü gerçekleştirilen AK Parti Marmara Ereğlisi İlçesi 6’ncı Olağan Kongresi’nde oyların tamamını alan Mithat Soylu, 10 Eylül 2017 Pazar günü gerçekleştirilen AK Parti Malkara İlçesi 6’ncı Olağan Kongresi’nde ise Gökhan Şentürk yeniden İlçe Başkanlığı görevlerine seçildiler. AK Parti Tekirdağ için ilçelerde gerçekleştirilecek olan seçim takvimi, şu şekilde devam edecek:

16 Eylül 2017 CUMARTESİ ŞARKÖY

17 Eylül 2017 PAZAR ÇORLU

17 Eylül 2017 PAZAR KAPAKLI

23 Eylül 2017 CUMARTESİ HAYRABOLU

24 Eylül 2017 PAZAR ÇERKEZKÖY

24 Eylül 2017 PAZAR SARAY

30 Eylül 2017 CUMARTESİ MURATLI

15 Ekim 2017 PAZAR SÜLEYMANPAŞA

15 Ekim 2017 PAZAR ERGENE

Editör : Tuğberk Erdem
2018 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu