Orion'dan Çorlu'ya, Yeni Alışveriş Merkezi Ve 156 Odalı Otel
reklam
07 Kasım 2017
Orion'dan Çorlu'ya, Yeni Alışveriş Merkezi Ve 156 Odalı Otel

Orion'dan Çorlu'ya, Yeni Alışveriş Merkezi Ve 156 Odalı Otel

Orion Alışveriş Merkezi (AVM), var olan kapasitesini 2 katına çıkarmaya yönelik büyüme projesini hayata geçiyor. Alışveriş merkezinin yanı sıra bünyesinde 156 odalı bir şehir oteli de yer alacak projenin, 2019’da tamamlanması planlanıyor.

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe 26 yıllık mimarlık ve mühendislik vizyonuyla konut projelerinin yanı sıra; otel, alışveriş merkezi, fabrika, okul gibi yatırımlarla da uzmanlaşan, imza attığı kentsel dönüşüm projeleriyle de kalite standartlarını zirveye taşıyan Mono Mimarlık İnşaat, hem yatırımcısı hem de işletmecisi olduğu Orion AVM’nin kapasitesini 2 katına çıkaracak, bünyesinde 156 odalı bir de şehir oteli barındıracak yeni projesine başlıyor.

Türkiye’nin hızlı gelişim gösteren bölgelerinden biri olan Çorlu’da, 18 yıldır bölgenin çekim merkezi olarak hizmet veren Orion AVM, yapılacak 45 milyon dolarlık yatırımla 3 katı kapasiteyle hizmet verecek. 26 bin 500 m² alanda hizmet veren Orion AVM’nin kapasitesi 85 bin 500 metrekareye ulaşacak. Yatırım projesinde 6 bin 300 m²’lik alanda, 6 kattan oluşacak 156 odalı bir şehir oteli de yer alıyor.

AVM sektörünün yeni olgunlaşmaya başladığı bir dönemde (1999), Trakya’ya kazandırdıkları Orion AVM’nin, bölge ekonomisine ciddi bir katma değer sağladığına dikkat çeken Mono Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Ö. Hulusi Zeren “Trakya ekonomisine doping etkisi yapan Orion AVM’nde yapacağımız ilave yatırımın, bölge ekonomisine ivme kazandıracağına inanıyoruz. Özellikle sanayi yatırım çalışmalarıyla hızlı bir gelişim gösteren Çorlu’da, günübirlik turist sayısında da artış yaşanıyor. Bölgenin bu değişen yüzü, otel ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Yatırımımız aracılığıyla bölgeye kazandıracağımız 156 odalı şehir oteli aracılığıyla bu ihtiyaca üst düzey çözüm üreterek cevap vermeyi planlıyoruz.” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
2410 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu