Yeni Hizmete Giren Plus Asansör'e, Miting Gibi Açılış
reklam
02 Ocak 2018
Yeni Hizmete Giren Plus Asansör'e, Miting Gibi Açılış

Yeni Hizmete Giren Plus Asansör'e, Miting Gibi Açılış

Can Filiz ve Mesut Aydın ortaklığında kurulan Plus Asansör, Muhittin Mahallesi Adnan Kahveci 1. Sokak No 2 adresindeki modern işletmesiyle hizmet vermeye başladı. Firmanın açılışı dolayısıyla düzenlenen tören, siyaset ve iş dünyasını bir araya getird

Plus Asansör’ün açılışı dolayısıyla düzenlenen törene; Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Lütfü Karaman, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın ve çok sayıda davetli katıldı.

AK PARTİ, TAM KADRO AÇILIŞTAYDI

Törene katılım gösteren davetlilere hitaben bir teşekkür konuşması gerçekleştiren Can Filiz, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür etti. Filiz’in ardından söz alan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ise “Çorlu her daim dinamik olan bir yer. Bizim ve Trakya’nın göz bebeği bir yer. Bizler, Çorlu’muzun daha da gelişmesine katkı sunacağını düşündüğümüz iş yerlerinin, Çorlu’da daha da fazla olmasını istiyoruz. Bu işletmeyi kuran Can ve Mesut kardeşlerime, burada hayırlı işler diliyorum.” diye konuştu. Törende, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan da bir konuşma yaptı. Milletvekili Doğan “Can ve Mesut kardeşlerimize, kurdukları yeni iş yerlerinde bereketli kazançlar diliyorum. Devlet olarak gençlerimize, girişimci olmalarını tavsiye ediyoruz. Bizler de kendilerinin her zaman yanında olacağız.” dedi. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün ise “İnşallah kardeşlerimiz, burada iyi işler yapacak. Bizler, kendilerine gerekli desteği vermeye hazırız. Asansör, günümüz ihtiyaçlarında çok önemli bir malzeme oldu. Gelecekte de büyük işler kurarak, yerli ve milli üretimler yaparlar.” diye konuştu. AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel de “Allah, inşallah gönüllerine göre versin ve milletine, vatanlarına hayırlı işler yapmalarını diliyorum.” dedi.

CESARETLERİNDEN DOLAYI KUTLUYORUM

Törende, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer de bir konuşma yaptı. Milletvekili Yüceer, “Çocuklarımız, gidip uzak yerlerde okuduktan sonra kendi memleketlerine gelerek böyle girişimlerde bulunuyorlar. İki genç arkadaşımızı, açmış oldukları iş yerlerinden dolayı tebrik ediyorum.” dedi. Çorlu Belediyesi Başkanı Ünal Baysan ise “Burada; bir ailenin yetiştirmiş olduğu evladının, bulunduğu bölgede, bir iş yerinin açılışına geldik. Burada inanıyorum ki böyle bir iş yeri açarak hem kendi ailesine hem de burada çalışan kişilerin evlerine ekmek götürmesine sebep olacak. Mesut ve Can kardeşlerimi, bu cesaretlerinden dolayı kutluyorum.” diye konuştu. Törene katılan Büyükkarıştıran Belediyesi Başkanı Lütfü Karaman da “Genç kardeşlerimize inanıyor ve iş yerlerinde başarılar diliyorum.” dedi. Tekirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın ise “Kardeşlerimiz, inşallah Çorlu’da iyi işler yapacak. Ben kendilerine inanıyor ve güveniyorum.” dedi.

SON KONUŞMAYI KAYMAKAM KILIÇ YAPTI

Açılış töreninin son konuşmasını, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç gerçekleştirdi. Kaymakam Kılıç “Türkiye’deki tek kadın Kahveciler Odası Başkanı olan Yıldız Filiz’in oğlu Can ve ortağı Mesut kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyor, kendilerine başarılar diliyorum.” dedi. Yapılan açılışın ardından protokol ve katılımcılar, hep birlikte Can Filiz ve Mesut Aydın ortaklığında kurulan iş yerini ziyaret ederek yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Editör : Tuğberk Erdem
2005 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu