Tekirdağ Spor'un Yeni Yönetim Kurulu Belli Oldu
reklam
04 Ocak 2018
Tekirdağ Spor'un Yeni Yönetim Kurulu Belli Oldu

Tekirdağ Spor'un Yeni Yönetim Kurulu Belli Oldu

Tekirdağ Spor’un yeni yönetimi belli oldu. Gerçekleştirilen olağanüstü kongreyle yönetime gelen kurmaylar, Tekirdağ Spor Tesisleri’nde ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı. Yönetimin tam kadro hazır bulunduğu toplantıda, görev dağılımı da yapıldı.

Tek listeyle gidilen Tekirdağ Spor Olağanüstü Kongresi’nde yönetime gelen Kenan Aydın ve ekibi, Tekirdağ Spor Tesisleri’nde ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Tekirdağ Spor yönetiminin tam kadro hazır bulunduğu toplantıda, görev dağılımı yapılmasının ardından önemli kararlar alındı.

Birlik ve beraberliğin tek çatı altında toplanacağı açıklamasında bulunan Başkan Aydın Tekirdağ Sporlu futbolcularla da tek tek görüşerek, gecikmiş ödemeleriyle ilgili ödemelerinin en kısa zamanda yapılacağının garantisini verdi. Kulübün acil ödenmesi gereken borçlarının yapılandırılması, yönetim kurulunun acil planları içinde ilk sırada yer aldı.

Toplantıda alınan kararlar ise şöyle sıralandı:

-Tekirdağ Spor’un başına önemli bir teknik direktör getirilmesi yönünde Galatasaray’ın eski futbolcusu Saffet Akyüz ile prensipte görüşüldüğü, Galatasaraylı eski milli futbolcunun bu teklife sıcak baktığı ve konunun 2-3 gün içinde netleşeceği açıklandı.

-Yardımcı Antrenör Okan Aydın’ın, görevine devam etmesi yönünde karar alındı.

-Tekirdağ Spor’un sezon arası kampını Antalya’da geçirmesi için tesislerle görüşüldüğü ve Tekirdağ Spor kafilesinin en geç salı günü tesislere hareket edeceği belirtildi.

-Takıma yapılacak olan yeni transferlerin hala devam ettiği, bu isimlerin ses getirecek transferler olacağı ve transfer edilecek olan isimlerin, yeni gelecek olan Teknik Direktör’ün görüşünden sonra açıklanacağını belirtildi.

Tekirdağ Spor Yönetimi, şu isimlerden oluşuyor; Kenan Aydın (Başkan), Akın Aydın (As Başkan), Özkan Sobacıoğlu (As Başkan), Zeki Sezer (2’nci Başkan), Ekrem Ökten (Genel Sekreter), Engin Yavuz (Futbol Şube Sorumlusu), Küçük Sami Kır (Alt Yapı Sorumlusu), İsmet Gökdere (Hukuk İşleri Yetkilisi), Alpay Çetin (Proje ve Kaynak Geliştirme), Okan Bal (Proje ve Kaynak Geliştirme), Harun Balcı (Mali İşler Sorumlusu), Salih Çakır (Asil Üye), Furkan Bircan (Asil Üye), Sinan Aydın (Asil Üye) ve Ali Kaçan (Asil Üye).
Editör : Tuğberk Erdem
2068 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu