Jandarma Ve Zabıta, Eş Zamanlı Operasyon Düzenledi
reklam
04 Şubat 2018
Jandarma Ve Zabıta, Eş Zamanlı Operasyon Düzenledi

Jandarma Ve Zabıta, Eş Zamanlı Operasyon Düzenledi

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kumbağ ve Barbaros’taki restoran, bar, kafe ve alkollü eğlence mekânlarında denetimler yaptı. Denetimler sırasında, İlçe Jandarma ekipleri de asayiş uygulamaları ve kontroller gerçekleştirdi.

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kumbağ ve Barbaros’ta umuma açık istirahat ve eğlence mekânlarını denetlemeye devam ediyor. Gecenin geç saatlerine kadar süren denetimlerde, İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler de asayiş uygulamaları ve kontrollerde bulundular.

Kumbağ ve Barbaros mahallelerinde faaliyet gösteren umuma açık istirahat ve eğlence mekânlarında gerçekleştirilen denetimlerde işyeri açma ve çalışma ruhsatı, canlı yayın ruhsatı, tütün ve alkol düzenleme belgesi ve işletme içerisindeki ses düzeyi kontrol edilirken, İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler de üst araması ile kimlik kontrolü ve sorgulaması yaptı. Ayrıca İlçe Jandarma ekipleri, işletmelere kaçak olarak kolay yollarla temin edilen alkollü içki ve tütün mamullerinin satışının önüne geçebilmek için Bandrollü Ürün İzleme Sistemi (BÜİS) cihazı ile denetlemelerde bulundular.

Süleymanpaşa halkının güvenliği ve sağlığı için gerçekleştirilen denetimlerin aralıksız olarak devam edeceğini belirten ve konuya ilişkin kısa bir açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat “İlçe Jandarma ekiplerimiz ile ortaklaşa denetimler gerçekleştirdik. Denetimler boyunca her kurum kendi sorumluluğundaki konularda kontrollerini yaptı. İlçe halkımızın huzuru ve güveni için bu tür denetimlerimiz belirli periyotlar dâhilinde devam edecektir.” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
2521 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu