8'inci Çorlu Kitap Fuarı'na, Muhteşem Final
reklam
28 Şubat 2018
8'inci Çorlu Kitap Fuarı'na, Muhteşem Final

8'inci Çorlu Kitap Fuarı'na, Muhteşem Final

Çorlu Belediyesi, Orion AVM, Özel Trakya Koleji ve Korza Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen 8’inci Çorlu Kitap Fuarı sona erdi. Fuarın kapanış programına katılan ünlü tarihçi İlber Ortaylı, yaklaşık bin kişilik hayran grubu için kitaplarını imzaladı.

Çorlu Belediyesi, Orion Alışveriş Merkezi (AVM), Özel Trakya Koleji ve Korza Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen 8’inci Çorlu Kitap Fuarı, İlber Ortaylı’nın katılımıyla gerçekleşen muhteşem kapanış programıyla sona erdi. Yaklaşık bin kişinin kitap imzalattığı İlber Ortaylı, 3,5 saat Orion’da kalarak Çorlu’dan ve çevre şehirlerden fuara gelenlere unutulmaz bir gün yaşattı.

Bu yıl 8’incisi gerçekleşen Geleneksel Çorlu Kitap Fuarı, okurlarıyla bir araya getirdiği konuk yazarlarla Şubat ayına damga vurdu. 10 gün boyunca birbirinden değerli yazarları ağırlayan fuar, açıldığı günden son gününe kadar 170 binden fazla kitapseveri Orion’da buluşturdu. 09 Şubat Cuma günü Ahmet Ümit’le başlayan fuar; İsmail Küçükkaya, Sinan Akyüz, Serhat Yabancı, Şermin Yaşar, Mario Levi, Yalvaç Ural, Sinan Meydan, Cansu Canan Özgen, Seda Akgül, Ebru Güzel gibi ekranlardan da tüm Türkiye’nin tanıdığı yazarları, sevilen isimleri konuk etti. Pek çok çocuk kitabı yazarının ve şehrimizden yazarların da okurlarıyla buluştuğu fuarın kapanışı, 18 Şubat Pazar günü İlber Ortaylı ile yapıldı.

İlber Ortaylı’nın saat 14.00’te başlayacak imza programı için okurları 2 saat önceden hazırlanmaya başladılar. Olağanüstü bir ilgi gösteren kitapseverlerin oluşturduğu imza sırası, Orion’un dışına kadar taştı. Küçük büyük her yaştan okurunun büyük bir heyecanla beklediği İlber Ortaylı, tam saatinde gelerek fuar alanında yerini aldı ve 3,5 saat boyunca kitaplarını imzaladı.

Editör : Tuğberk Erdem
1531 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu