Çorlu Özel Vatan Hastanesi, Emekçi Kadınları Unutmadı
reklam
13 Mart 2018
Çorlu Özel Vatan Hastanesi, Emekçi Kadınları Unutmadı

Çorlu Özel Vatan Hastanesi, Emekçi Kadınları Unutmadı

Çorlu Özel Vatan Hastanesi Yönetimi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenledi. Tüm bayan çalışanlara ve hastalara karanfil dağıtımı gerçekleştirilirken, Orion AVM’de stant açıldı ve söyleşi programı düzenlendi.

Çorlu Özel Vatan Hastanesi Yönetimi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenledi.

Hastane yerleşkesinde başlayan etkinlik programı kapsamında, tüm bayan çalışanlara ve hastalara karanfil takdim edildi. Düzenlenen etkinlikler, Orion AVM’de devam etti. Orion AVM’de açılan stantta, gün boyunca hastanenin tanıtımları gerçekleştirildi. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Okay Pırtı “Obezitede Son Durum”, Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Çiğdem Kıral “Sağlıklı Beslenme”, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Körmutlu “Güncel Estetik Uygulamaları” konulu söyleşilerini yaparak katılımcıların merak ettikleri soruları yanıtladılar.

İlginin yoğun olduğu söyleşi programında konuşan Çorlu Özel Vatan Hastanesi Genel Müdürü Soner Erkan “Tüm bayanların, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Böylesine önemli bir günde, hastane yönetimi olarak hekimlerimizle birlikte, sizlerin huzurunuzda olmaktan ve bu organizasyonu gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Düzenlemiş olduğumuz bu organizasyona katılımlarınızdan ve bu organizasyonun gerçekleşmesinde bizlere sağlamış oldukları desteklerden dolayı Orion AVM Yönetimi’ne teşekkürlerimi bir borç bilirim. Bu tarz etkinliklerin halkımıza faydalı olduğunu düşünüyorum ve önümüzdeki günlerde de söyleşi programlarımızın devamının geleceğini buradan belirtmek istiyorum.” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
1610 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu