Başkan Yüksel, Gündüz Bakımevi Projesi'nin Startını Verdi
reklam
15 Mart 2018
Başkan Yüksel, Gündüz Bakımevi Projesi'nin Startını Verdi

Başkan Yüksel, Gündüz Bakımevi Projesi'nin Startını Verdi

Yeşiltepe Mahallesi’nde yapımı süren gündüz bakımevi inşaatı yükselirken, Ulaş Mahallesi’nde yapılması planlanan gündüz bakımevinin proje ve maliyet çalışmaları sürüyor. Proje için 2018 yılı içerisinde uygulama işi ihalesine çıkılacağı belirtiliyor.

Eğitim öğretim çalışmalarına her daim destek veren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 2 yeni Gündüz Bakımevi Projesi’nin Ergene halkının hizmetine sunulacağını müjdeledi. Yeşiltepe Mahallesi’nde devam eden Gündüz Bakımevi Projesi çalışmalarını yerinde inceleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “Yeşiltepe Mahallesi 469/11 parselde yapılması planlanan Gündüz Bakımevi uygulama işinin, 2018 yılının Ekim ayında bitirilmesi planlanmaktadır. Bin 508 m² alan içerisinde 500 m² zemin oturumuna sahip toplamda 900 m² kapalı ve 750 m²  açık alana sahip olan 100 çocuk kapasiteli bakımevi; 5 oyun odası, 2 uyku odası, 2 etkinlik atölyesi ile sosyal alanlar, drama atölyesi ve yemekhaneden oluşmaktadır.” dedi.

Açıklamalarına devam eden Yüksel “Amacımız, çalışan ailelerin çocuklarını güvenle emanet edebilecekleri bir çatı oluşturmaktır. Kreşlerimizin varlığı ve yapım amacı da bu çalışmalarımızın bir parçasıdır. Velimeşe Belediye Başkanlığı görevim sırasında da kreş projesini hayata geçirip, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslimini gerçekleştirmiştik. Önemsediğimiz konuların başında, geleceğimizin mimarları çocuklarımız yer almaktadır. Bu alanda sürdürdüğümüz çalışmalarımıza her daim devam edeceğiz.” diye konuştu.

Yüksel “Ergene’mizi güzelleştiren, halkımızın yaşam kalitesini arttıran projelerimizi, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren sosyal ve kültürel çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yürüdüğümüz kaldırımlardan, çocuklarımızın okulundan, asfalt çalışmalarından, muhtaç vatandaşlarımıza sağlık hizmetinden muhtarlık binasına kadar her yerde belediyemizin katkısı ve hizmeti vardır. Çünkü bizler çalışmalarımızı hep insan odaklı, hizmet odaklı düşünüyoruz.” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
1542 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu