Ergene Kapalı Spor Salonu Hizmet Vermeye Başladı
reklam
06 Mayıs 2018
Ergene Kapalı Spor Salonu Hizmet Vermeye Başladı

Ergene Kapalı Spor Salonu Hizmet Vermeye Başladı

10 Ocak 2018 tarihinde açılan Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu, aradan geçen 3 aylık sürecin ardından faal olarak Ergeneliler’in hizmetine sunuldu. 500 kişilik tribün kapasiteli kapalı spor salonunun, ücretsiz olarak hizmet vereceği açıklandı.

Bünyesinde basketbol ve voleybol sahası, 500 kişilik tribün, bowling salonu, masa tenisi ve bilardo salonu, sauna, duş, tuvalet, kafeterya ve yönetim alanı gibi bölümlerin bulunduğu Velimeşe Mahallesi’ndeki kapalı spor salonu, ilçe genelindeki gençlerin keyifli zaman geçirmelerini sağlayacak sportif aktivitelerin yanı sıra, sosyal alan gelişimini de sağlıyor. Velimeşe Mahallesi’nde bulunan kapalı spor salonuna Sağlık Mahallesi, Yeşiltepe Mahallesi ve Misinli Mahallesi gibi diğer mahallelerden gelecek olan talep oranı belirsizliğini korurken, yapılan hizmetin mahalle bazlı ihtiyacı mı, yoksa ilçe bazlı ihtiyacı mı karşılayacağını zaman gösterecek.

Ergene’deki kültürel ve sportif faaliyetlerin her geçen gün daha da fazla artış gösterdiğini ve gençlerin kişisel becerilerini geliştirebilecekleri kurslar gibi önemli projeleri bir bir hayata geçirdiklerini ifade eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “500 kişilik tribün kapasiteli Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu, vatandaşımıza ücretsiz olarak hizmet vermeye başladı. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, bu memleketi gençlere emanet edeceğiz. Bu anlayışla, Ergene’deki gençlerimize sportif aktivitelere yönlendirebilecek tesislerin açılışını gerçekleştirmekten mutluluk duyuyorum. Hizmet etmekten gurur duyduğum Ergene halkının yaşam standartlarını, hak ettiği düzeye yaklaştırabilmek adına çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1654 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu