Gönül Almak, Oy Almaktan Çok Daha İyidir!
reklam
09 Mayıs 2018
Gönül Almak, Oy Almaktan Çok Daha İyidir!

Gönül Almak, Oy Almaktan Çok Daha İyidir!

24 Haziran’da yapılacak olan erken genel seçimde AK Parti’den Tekirdağ Milletvekili olabilmek için aday adaylığını açıklayan İsmet Albayrak, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İsmet Albayrak, Çorlu Devlet Hastanesi’nde temaslarda bulundu.

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde gerçekleştirdiği seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam eden 27’nci Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı İsmet Albayrak, ziyaret programlarına devam ediyor. Çorlu Devlet Hastanesi Acil Bölümü’nü ziyaret ederek hastalara acil şifalar dileyen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı İsmet Albayrak, hasta yakınlarıyla da yakından ilgilendi.

Çorlu Devlet Hastanesi’nin Acil Bölümü’nde yatan hastalar hakkında doktorlardan bilgiler alan Albayrak, konuya ilişkin olarak yaptığı kısa açıklamada “Çorlu Devlet Hastanesi’nin Acil Bölümü’nde yatan hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Yaptığımız ziyaretler sırasında yanımızda bulunan doktorlardan, hastalar hakkında detaylı bilgiler aldık. Tüm hastalarımıza, acil şifalar diliyorum. Şunu unutmayalım ki gönül almak, oy almaktan çok daha iyidir!” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
1677 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu