Alışverişinizi Orion’dan Yapın, Para Kazanmanın Farkına Varın!
reklam
10 Mayıs 2018
Alışverişinizi Orion’dan Yapın, Para Kazanmanın Farkına Varın!

Alışverişinizi Orion’dan Yapın, Para Kazanmanın Farkına Varın!

Alışveriş deneyimine yepyeni bir boyut getiren Orion Alışveriş Merkezi, Orion O-Para Kart ile size bambaşka bir alışveriş keyfi yaşatıyor. Trakya’da ilk, Türkiye’de ise ilk 5’te olan Orion O-Para Kart, para kazandırma özelliği ile hayatınıza giriyor.

Orion Alışveriş Merkezi, alışveriş alışkanlıklarını değiştirecek yepyeni bir kart sistemini hayata geçiriyor. Sahip olduğu özellikler ile Trakya’nın ilk, Türkiye’nin ise 5’inci AVM kartı olan Orion O-Para Kart, sahiplerine puan değil para kazandıracak. Müşterilerin Orion kampanyalarına katılarak kazandığı O-Para’lar, giyimden gıdaya istenilen, ihtiyaç duyulan üründe kullanılabilecek.

Türkiye’nin ödeme sistemi ‘Troy’ ve elektronik para hesabı ‘Param’ özellikleri taşıyan O-Para Kart, bu özellikleriyle alışılagelmiş marka sadakat kartlarından ayrılıyor. İçine para yüklenebilen, banka kartları gibi alışveriş yapılabilen O-Para Kart, sahiplerine ‘Troy’ ve ‘Param’ın tüm özelliklerinden de faydalanma imkânı sağlıyor. Orion’un ayrıcalıklarla dolu bu kartına sahip olmak için Orion’da düzenlenen O-Para kampanyalarına katılmak gerekiyor. Kampanya şartlarını sağlayanların başvurabileceği O-Para Kart için ilk kampanya 10 Mayıs Perşembe günü başlıyor. 10 Mayıs-20 Haziran tarihleri arasında devam edecek kampanya süresince, aynı gün içerisinde 500 TL ve üzeri tutarda alışveriş yapanlar Orion Danışma’ya fişlerini getirerek O-Para Kart başvurusu yapabilecekler.

O-Para Kart ile tanışacağınız ilk kampanyaya katılanlar 50 TL O-Para kazanıyor. Orion mağazalarından aynı gün içerisinde 500 TL ve üzeri tutarda alışveriş yaparak fiş veya faturalarıyla Orion Danışma’ya gelenler kart başvurusu yapabilecek. Bu kampanyada O-Para Kart sahibi olanların kartlarına 50 TL değerinde O-Para yüklenecek. Müşteriler kartlarındaki O-Para’ları, üye mağazalardaki alışverişlerinde normal kredi kartlarını kullanır gibi kullanabilecekler. Boyner’den Bernardo’ya, Derimod’dan Adidas’a, Mavi’den LTB Jeans’e şimdilik 40’a yakın mağazada O-Para’yla alışveriş yapılabiliyor.

Kampanyaya katılım ve O-Para Kart kullanım şartlarıyla ilgili olarak detaylı bilgi Orion Danışma’dan alınabiliyor.
Editör : Tuğberk Erdem
1884 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu