Velimeşe Islah Osb Yer Seçim Komisyonu Toplandı
reklam
23 Şubat 2012
Velimeşe Islah Osb Yer Seçim Komisyonu Toplandı

Velimeşe Islah Osb Yer Seçim Komisyonu Toplandı

Çorlu Velimeşe Islah OSB (Organize Sanayi Bölgeleri) yer seçimi için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından oluşturulan Yer Seçim Komisyonu, Çorlu TSO (Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası) Meclis Salonu’nda bir araya geldi.

14 Şubat Salı günü yapılan ve Çorlu TSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ceyhan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Vekili Abdullah Aksoy, İl Afet ve Acil Durumlar İl Müdürü Recep Erol, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaş, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erdem Karadağ, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Yer Seçimi ve İmar Şubesi Temsilcileri; Ziraat Mühendisi Hakan Yıldız, Yüksek Şehir Plancısı Ferdi Şenol, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Bormalı, Tekirdağ Orman ve Su İşleri Şube Müdürü Gökay İnal, İl Sağlık Şube Müdürü Erkan Bozkurt, Karayolları 1’inci Bölge Müdür Yardımcısı Asım Öztürk, Devlet Su İşleri 11’inci Bölge Şube Müdürü Kadir Durmaz, Devlet Su İşleri Edirne 11’inci Bölge Müdürlüğü Şube Müdürü Bahattin Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları 1’inci Bölge Emlak İnşaat Şefi Selami Tan, Çorlu Mal Müdürlüğü Milli Emlak Müdür Yardımcısı Cevdet Çiftçi, Tekirdağ İl Özel İdaresi Şehir Plancısı Kemal Ersoylu, Harita Mühendisi İ. Turgut Bolat, TPO Trakya Bölge Müdürü Harita Yüksek Mühendisi İlter Türkoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 1’inci Bölge Müdürlüğü Baş Mühendisi Rüşdü Akdulun, Türkiye Elektrik İletişim AŞ 20’nci Grup Baş Mühendisi Aydın Çetiner, Botaş Kırklareli Şube Müdürlüğü Baş Mühendisi Nihat Yiğit ve En. Bak. MTA Jeoloji Yüksek Mühendisi Metin Sarıaslan katılımda bulundular.

Toplantıda önce Yer Seçim Komisyonu tarafından gerekli incelemeler yapılarak, Velimeşe Islah OSB alanına ait bilgi, harita ve dokümanlar incelendi. Kurumların nihai görüşleri alınarak, Çorlu Velimeşe Islah OSB yeri olarak uygun olup olmadığı görüşüldü.

Editör : Tuğberk Erdem
3140 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu