Sarı-Kırmızı’lılar, Olağan Kongresini Gerçekleştirdi
reklam
05 Temmuz 2018
Sarı-Kırmızı’lılar, Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

Sarı-Kırmızı’lılar, Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

Çorlu Spor Kulübü, Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Çorlu Spor lokalinde yapılan kongreye, 84 üyenin 47’si katılım gösterdi. Tek liste ile gidilen Genel Kurul’da, Çorlu Spor Başkanı Tezcan Özbaşaran ve yönetimi 3’üncü kez göreve seçildi.

1947 yılında kurulan Çorlu Spor, Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Seçime tek liste ile gidilen Genel Kurul’da, üyeler oybirliği ile Çorlu Spor Başkanı Tezcan Özbaşaran ve yönetimine 3’üncü kez “Devam” dedi. Yönetimde gençleşmeye ve yeniliğe giden Çorlu Spor Başkanı Tezcan Özbaşaran, Çorlu Spor’un bu sezon ligde orta sıralarda yer almak için mücadele edeceğini, sponsor veya kaynak bulunması halinde ise şampiyonluk mücadelesine ortak olacaklarını ifade etti. Özbaşaran, bir sonraki sezondan itibaren daha güçlü ve iddialı bir takım olmak için şimdiden kolları sıvadıklarını söyledi.

ÇORLU SPOR, VOLEYBOL 2’NCİ LİGİ’NDE

Genel kurul’da yapılan oylamada Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Voleybol Şubesi’nin resmi olarak Çorlu Spor bünyesine alınması da oylanarak üyeler tarafından oybirliği ile kabul edildi. Böylelikle Türkiye Voleybol Federasyonu Voleybol 2’nci Ligi’nde yer alan Tekirdağ Gençlik Spor takımı, Çorlu Spor formasıyla mücadele etmeye başlayacak.

LİSTEDE, YENİ İSİMLER VAR

Kongrenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Tezcan Özbaşaran “Bugün yapılan kongremize, üyelerimizin yüzde 70’i katılım gösterdi. Büyük bir coşku ile gerçekleşen seçimli kongremizde, üyelerimiz tekrardan beni Başkanlık görevine layık gördüler. Ben de sizlerin vesilesiyle kendilerine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Oluşturduğumuz yeni yönetim listemizde, farklı arkadaşlarımızın isimleri yer alıyor. Önümüzdeki günlerde, bu isimleri sizlere tanıtacağız.” dedi.

ŞAMPİYONLUK HEDEFİMİZ YOK!

Transfer görüşmeleri hakkında da açıklamalarda bulunan Özbaşaran “8-10 futbolcu kardeşimiz ile görüşüyoruz. Hedefimiz, genç ve sağlam bir kadro kurmak. Geçtiğimiz sene takımımızda oynayan futbolcularımızla da görüşmelerimiz sürüyor. Bu sene, şampiyonluk için oynamayacağız. Hedefimiz, orta sıralar. Yani diyebiliriz ki bu sene bizim çıraklık dönemimiz. Ama biliyorsunuz, ben boş konuşmam. İlk önce takımları görelim bakalım. Eğer takımlar kötüyse; Aralık ayında basarız parayı, alırız 5-6 topçu, ligi şampiyonlukla bitiririz. Ama şimdilik hedefimiz, ilk 5’e girmek. Ondan sonrası Allah kerim… Gün ne gösterir bilinmez. Ligden düşme ihtimalimiz hiç yok. Bize güvenenleri, inananları mahcup etmeyeceğiz.” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
1588 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu