Marmaraereğlisi Belediyesi, Sağlıkta Sınır Tanımıyor!
reklam
05 Ağustos 2018
Marmaraereğlisi Belediyesi, Sağlıkta Sınır Tanımıyor!

Marmaraereğlisi Belediyesi, Sağlıkta Sınır Tanımıyor!

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla vatandaşların her zaman yanında olan Marmaraereğlisi Belediyesi, her ay yaklaşık 60 hastanın Marmaraereğlisi’nden il ve ilçelerdeki ilgili sağlık kuruluşlarına ulaşmasını sağlıyor.

Marmaraereğlisi Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü hasta nakil aracı ve engelli servis aracıyla ilçede ikamet eden ve sağlık kuruluşlarına gitmekte sıkıntı yaşayan vatandaşlar ilgili sağlık kuruluşlarına ücretsiz olarak götürülerek tedavi süreçlerinde yanlarında olunuyor. Geçtiğimiz Haziran ayı verilerine göre Marmaraereğlisi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekibine başvuran 56 hasta ilgili sağlık kuruluşlarına ulaştırıldı.

Vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirten Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan “Sosyal belediyecilik anlayışımızla tüm vatandaşlarımızın her anında yanında olmaya çalışıyoruz. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekibimiz bize gelen talepleri değerlendiriyor ve ilgili sağlık kuruluşlarına gidecek hastalarımızın hasta nakil araçlarımız ve engelli vatandaşlarımız için ise engelli servisimizle ulaşımları sağlanıyor. Geçtiğimiz Haziran ayında bize başvuran 56 hastanın sağlık kuruluşlarına ulaşmasını sağladık. Ekibimiz hastaların durumlarını değerlendirerek başta İstanbul, Edirne olmak üzere Tekirdağ ve bölgedeki hastanelere ulaşımlarını sağlıyor. Bizler her zaman vatandaşlarımızın yanında olarak onların sağlıklı bir ömür geçirebilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

Hasta nakil servisinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, 613 12 50 no’lu çağrı merkezinden bilgi alabilirler.

Editör : Tuğberk Erdem
1663 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu