Yetenekli Çocuklar Tasarrufun Resmini Çizdi
reklam
02 Eylül 2018
Yetenekli Çocuklar Tasarrufun Resmini Çizdi

Yetenekli Çocuklar Tasarrufun Resmini Çizdi

Trakya Elektrik Dağıtım AŞ (TREDAŞ) tarafından düzenlenen ve enerji tasarrufu bilincine sahip bireylerin yetişmesine katkı sağlanması hedeflenen “Aydınlık Bir Şehir, Işıldayan Bir Nesil” temalı resim sergisi, Edirne’deki Erasta AVM’de ziyarete açıldı

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) tarafından düzenlenen ve enerji tasarrufu bilincine sahip bireylerin yetişmesine katkı sağlanması hedeflenen “Aydınlık Bir Şehir, Işıldayan Bir Nesil” temalı resim sergisi, Edirne’deki Erasta AVM’de ziyarete açıldı. 2 gün boyunca açık kalan sergide, enerji tasarrufunun önemine dikkat çekildi.

TREDAŞ’ın çocuklara küçük yaştan itibaren enerji tasarrufu bilinci kazandırmak amacıyla başlattığı “Aydınlık Bir Şehir, Işıldayan Bir Nesil” temalı resim yarışmasında, yetenekli çocukların çizdiği elektrik tasarrufuna dair resimler Edirne’deki Erasta AVM’de sergilendi.

Bu yıl ilk kez düzenlenen yarışma; Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli genelindeki resmi/özel tüm ilkokul öğrencilerine yönelik gerçekleştirildi. 30 Mart-30 Nisan 2018 tarihleri arasında düzenlenen yarışmaya katılan öğrenciler, enerji tasarrufunu anlattıkları eserlerini TREDAŞ’a ulaştırarak yarışmaya katıldılar. Yarışmaya başvuran eserler, TREDAŞ sorumluluğunda belirlenen jüri ve konunun uzmanları tarafından değerlendirildi. Yarışma kriterlerine göre değerlendirilen resimlerden 5’i ödüle layık görüldü. Yarışmanın 1’inciliğini Edirne Abalar İlkokulu’ndan Hamit Öztürk kazandı. Özel Tekirdağ Mektebim İlkokulu’ndan Melek İnci İpek 2’nci, Tekirdağ Cafer Tayyar İlkokulu’ndan Balım Kıyar 3’üncü, Kırklareli Kocasinan İlkokulu’ndan Hasan Aydıncı 4’üncü ve Edirne Abalar İlkokulu’ndan Beliz Kapancı 5’inci oldu. Dereceye giren çocuklara, bisiklet ve scooter hediye edildi.

Yarışma kapsamında ödül alan eserler ve sergilenmeye değer eserlerden oluşan resim sergisi, Edirne’deki Erasta AVM’de açıldı. Açılışını TREDAŞ Edirne İşletme Müdürü Alpay Karaer ve TREDAŞ Kurumsal İletişim Şefi Ergin Akgün’ün gerçekleştirdiği sergi, ziyaretçiler tarafından ücretsiz olarak gezilebildi.
Editör : Tuğberk Erdem
1453 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu