Kuzeyin Oğlu Volkan Konak, Balık Festivali’ne Damgasını Vurdu
reklam
05 Eylül 2018
Kuzeyin Oğlu Volkan Konak, Balık Festivali’ne Damgasını Vurdu

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak, Balık Festivali’ne Damgasını Vurdu

Marmaraereğlisi Belediyesi’nin kuruluşunun 60’ıncı yıl dönümüne özel olarak organize edilen Marmaraereğlisi Balık Festivali, Volkan Konak konseriyle tamamlandı. Festivalin son gününde sahne alan Konak, yaklaşık 7 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından düzenlenen Balık Festivali, muhteşem bir konserle sona erdi. Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan ve en sevilen şarkılarını seslendiren Volkan Konak, binlerce kişiye keyifli bir akşam yaşattı. Karadeniz Müziği’nin özgün sesi Volkan Konak’ın sahne aldığı gecede, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan da yer aldı.

DAYATMALARA KARŞI DİMDİK AYAKTAYIZ

Konser öncesinde, Marmaraereğlisi Balık Festivali kapsamında düzenlenen tavla, zıpkınla balık avcılığı, olta balıkçılığı ve sokak basketbolu turnuvalarında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. Ödül töreni sonrasında halka seslenen ve Marmaraereğlisi’nde devam eden ve planlanan yatırımları aktaran Belediye Başkanı İbrahim Uyan “Bir hafta süresince, dolu dolu bir festival geçirdik. Denizi ve balığı ile ünlü ilçemizi, en güzel şekilde tanıtmaya çalışıyoruz. Festivalimizde zıpkınla balık avcılığı, olta balıkçılığı, tavla, sokak basketbolu ve plaj futbolu gibi turnuvaları düzenledik. Ayrıca Meslek Edindirme Kursları Sergimizi açtık. Festivalimizin kapanışını ise Volkan Konak ile yapıyoruz. İlçemizin gelişmesi açısından her alanda yaptığımız yatırımlar devam edecek. Tarih ve turizm kenti olan ilçemizin, bu alanlarda da gelişmesi için her zaman mücadele ediyoruz. Çevreye ve insan sağlığına zararlı olan, bununla birlikte ilçemize getirilmesi planlanan her türlü dayatmalara karşı halkımızla birlikte dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz!” dedi.

KUZEY’İN OĞLU, TAM NOT ALDI

Ünlü sunucu Hakan Doğanay’ın gerçekleştirdiği şovun ardından sahneye, Kuzeyin Oğlu Volkan Konak çıktı. Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan ve “Cerrahpaşa”, “Alnıma Yazdı Kader” gibi birbirinden ünlü eserlerini seslendiren Volkan Konak, binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. Konak, konser alanını dolduran yaklaşık 7 bin kişilik izleyici kitlesinden tam not aldı. Konserin ardından ünlü sanatçıya çiçek takdim eden ve kendisini Marmaraereğlisi’nde ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, av yasağının kalkması ile birlikte ağlarını deniz atan balıkçılara da bereketli bir sezon geçirmeleri temennisinde bulundu.
Editör : Tuğberk Erdem
1599 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu