Trakyalı Firmalar, WorldFood İstanbul’da Boy Gösterdi
reklam
11 Eylül 2018
Trakyalı Firmalar, WorldFood İstanbul’da Boy Gösterdi

Trakyalı Firmalar, WorldFood İstanbul’da Boy Gösterdi

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen ve 26’ncı kez sektörü bir araya getiren Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknoloji Fuarı WorldFood, 05-08 Eylül tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapıldı.

Yerli ve yabancı çok sayıda firmanın katıldığı WorldFood İstanbul Fuarı’nda katılımcılar en son ürün, hizmet ve teknolojilerini sergilerken, aynı zamanda yeni bilgiler edinme ve ikili görüşmeler yaparak yeni pazarlar ve yeni müşteriler kazanma imkânını yakaladı.

Trakya bölgesinde yer alan illerden olan Edirne’den 4, Kırklareli’den 4 ve Tekirdağ’dan 4 firma olmak üzere toplam 12 firma, Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) koordinasyonunda fuara katıldı. Fuarla ilgili bir açıklamalarda bulunan ve Trakya bölgesinde faaliyet gösteren firmalarla WorldFood Fuarı’na katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren TRAKYAK Genel Sekreteri Mahmut Şahin “Trakya Kalkınma Ajansı olarak; bölgemizdeki farklı sektörleri destekleyecek ve firmalara iş bağlantıları kurma fırsatı yaratacak fuarlara katılmaya özen gösteriyoruz. WorldFood İstanbul Fuarı da bu anlamda bizim için çok önemli. Bu fuarda farklı alanlarda faaliyet gösteren birbirinden değerli 12 firmamız, ürünlerini tanıtma ve ikili görüşmeler yaparak piyasada yeni iş fırsatları yakalama ve sektördeki yeni gelişmeleri yakından takip etme olanağını elde etti. Ajansımızın koordinasyonunda düzenlenen fuara katılan firmalarımıza ve fuarın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. Fuarın ilk gününde Trakya standını ziyaret eden Genel Sekreter Şahin, TRAKYAKA koordinasyonunda fuara katılan firmaların ürünleri hakkında detaylı bilgiler aldı.

TRAKYAKA koordinasyonunda fuara katılan ve verimli bir fuar geçirdiklerini belirten firmalar, TRAKYAKA’ya verdiği destekten ötürü teşekkürlerini ilettiler. 4 gün süren fuarda ziyaretçiler ve basın mensupları, Trakya standına yoğun ilgi gösterdi.
Editör : Tuğberk Erdem
1570 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu