Manuş Baba Konseri, Ergeneli Vatandaşları Coşturdu
reklam
13 Eylül 2018

Manuş Baba Konseri, Ergeneli Vatandaşları Coşturdu

Ergene Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen Boza Festivali ve Sünnet Şöleni’ne, Manuş Baba’nın verdiği muhteşem konser damgasını vurdu. Ergene’de ilk kez sahne alan Manuş Baba, şarkılarıyla gönülleri fethetti.

Festival alanında kurulan platforma hızlı bir giriş yapan Manuş Baba, konser alanını dolduran coşkulu kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada “Merhaba Ergene! Buradan inanılmaz güzel görünüyorsunuz. Trakya’nın birçok yerinde konser çaldık, ama bu bizim ilk Ergene konserimiz. Böylesine bir güzellikle karşılaşabilmek, bizler için gerçekten çok anlamlı ve çok heyecanlı. Dostlarım, büyüklerim, küçüklerim… Ellerinizden, gözlerinizden, o güzelim kalplerinizden öperim. İyi ki geldiniz ve iyi ki şu an buradasınız. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadınız ve hepinize çok, çok, çok teşekkür ederim.” dedi. “Dönersen Islık Çal” adlı albümünde yer alan “Haberin var mı?” adlı eserle konser alanındaki gençleri ısıtan Manuş Baba, gece boyunca sergilediği performansla Ergene halkından tam not aldı.

Verilen şarkı arasında yararlanarak sahnede yer alan Manuş Baba’nın yanına gelen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ise “Ben; Ergene adına, halkım adına, gençlerimizin adına Manuş Baba’ya tekrardan hoş geldin diyorum. Onlar, sizlere mâl olmuş insanlar. Ağzına, yüreğine sağlık diyorum. Tabii ki artık O da bizim Ergene’mizin boza elçisi olarak tarihe geçecek.” diye konuştu. Manuş Baba’ya boza ikramında bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, kendisine Ergene Velimeşe Spor’un formasını ve atkısını da hediye etmeyi unutmadı.

Konser alanında bulunan coşkulu kalabalık, Manuş Baba şarkıları ile muhteşem bir müzik ziyafeti yaşadı.

Editör : Tuğberk Erdem
2210 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu