Engelli Vatandaşlar Akülü Araçlarına Kavuşuyorlar
reklam
10 Ekim 2018
Engelli Vatandaşlar Akülü Araçlarına Kavuşuyorlar

Engelli Vatandaşlar Akülü Araçlarına Kavuşuyorlar

Ergene Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Ergene Belediyesi Yeşiltepe Mahallesi’nde ikamet etmekte olan Osman Şen isimli engelli vatandaşa, ihtiyacı olan akülü araç teslim edildi.

İlçe genelinde yaşayan engelli vatandaşların yaşamlarını ve yaşam koşullarını kolaylaştırmak adına kapsamlı çalışmalarda bulunan Ergene Belediyesi, akülü araç yardımını sürdürüyor. Sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında gerçekleştirilen ve Ergene Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan tekerlekli ve akülü sandalye yardımlarında, gerekli evrakları tamamlayan vatandaşlara araç teslimatları yapılıyor. Geçtiğimiz günlerde de Ergene Belediyesi Yeşiltepe Mahallesi’nde ikamet etmekte olan Osman Şen isimli engelli vatandaşa, akülü aracı teslim edildi. Teslimatta, Ergene Belediyesi Meclis Üyesi Yüksel Baydarlı da hazır bulundu. Akülü aracını teslim alan Osman Şen isimli vatandaş duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ergene Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

Ergene Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre Ergene’de 100’den fazla engelli vatandaş için tekerlekli ve akülü sandalye teslim edildiği ve vatandaşlardan gelen başvuruların değerlendirilmesinin ardından tekerlekli ve akülü araç yardımlarına devam edileceği öğrenildi.
Editör : Tuğberk Erdem
1764 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu