MEGİP ve EİP Kapsamında Sahaya İndiler
reklam
10 Ekim 2018
MEGİP ve EİP Kapsamında Sahaya İndiler

MEGİP ve EİP Kapsamında Sahaya İndiler

24 Eylül 2018 Pazartesi günü, Çerkezköy’de bulunan işyerlerini ziyaret eden İŞKUR Tekirdağ İl Müdürü Yaşar Esen ve İŞKUR Çerkezköy Hizmet Merkezi Şube Müdürü İlhan Burak, MEGİP ve İEP kapsamında görüşmelerde bulundular.

24 Eylül 2018 Pazartesi günü, Çerkezköy’de bulunan işyerlerini ziyaret eden Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Tekirdağ İl Müdürü Yaşar Esen ve İŞKUR Çerkezköy Hizmet Merkezi Şube Müdürü İlhan Burak, Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü (MEGİP) ve İşbaşı Eğitim Programı (İEP) kapsamında görüşmelerde bulundular.

İşbaşı Eğitim Programları’ndan; Çetin Grup bünyesinde 41, Arçelik AŞ bünyesinde 33 ve TOMKER Sağlık Hizmetleri AŞ (İrmet Hastanesi) bünyesinde 33 kişi olmak üzere değişik meslek gruplarındaki toplam 107 kişinin yararlandığını ifade eden yetkililer, devam etmekte olan programlar hakkında firma yetkililerinden detaylı bilgiler aldılar. İşbaşı Eğitim Programları ile ilgili olarak yapılan karşılıklı bilgilendirmenin yanı sıra, Yünsa bünyesinde yapılması planlanan ve 50 kişinin katılacağı yeni bir programın da ön görüşmeleri yapıldı. Ayrıca Erak Giyim San. Tic AŞ ile yapılan görüşmelerde ilk aşamada 80 kişinin yararlanacağı Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü (MEGİP) ve İş Başı Eğitim Programı (İEP) planlaması yapıldı.

Bölge genelinde faaliyet gösteren firmaların yetkilileri ile yapılan üst düzey görüşmelerle, vatandaşların meslek edinmesine yönelik gerçekleştirilen eğitimlere yenilerinin eklenmesi hedefleniyor.
Editör : Tuğberk Erdem
1570 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu