30 Milyon TL'lik Çorlu Spor Kompleksi, Hızla Yükseliyor
reklam
11 Ekim 2018
30 Milyon TL'lik Çorlu Spor Kompleksi, Hızla Yükseliyor

30 Milyon TL'lik Çorlu Spor Kompleksi, Hızla Yükseliyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin spor alanındaki en büyük yatırımlarından biri olan Çorlu Spor Kompleksi’nin inşaatı hızla yükseliyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin spor alanındaki en büyük yatırımlarından biri olan Çorlu Spor Kompleksi’nin inşaatı hızla yükseliyor. Yaklaşık 30 milyon TL ile 20 bin 419 metre² alan üzerinde inşa edilen, toplam 13 bin 986 metre² kapalı alana sahip Çorlu Spor Kompleksi; bodrum kat, zemin kat ve zemin üstü 2 kattan oluşuyor. Ayrıca tesis bünyesinde; 2 bin 463 kişilik tribün, 480 kişilik teleskopik tribün, doping odası, çocuk oyun ve bakım alanı, harem odaları, kondisyon ve fitness odası, antrenman sahası, antrenör odaları, sporcu dinlenme odası, mescitler, FIBA Odası, spor salonu, acil müdahale odası, teknik komiser odası, gözlemci odası, kafe, 152 araçlık otopark ve 109 araçlık kapalı otopark bulunuyor. İnşaat çalışmalarının ileriki aşamalarında tesisin üzeri uzay kafes sistem çatı ve titanyum çinko çatı kaplaması ile kapatılacak.

Tesiste yürütülen çalışmalarla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Gerçekleştirdiğimiz yatırımlar göz önünde bulundurulduğunda, Çorlu İlçemize verdiğimiz önemi yaptığımız yatırımlarla bir kez daha ortaya koymuş bulunuyoruz. Çorlu ilçemiz, her şeyin en iyisine layıktır. Çorlu ilçemiz, hak ettiği yatırımları alıyor ve almaya da devam edecek. Bilindiği gibi Çorlu’da gerek bireysel sporlarda ve gerekse takım sporlarında muazzam bir potansiyel var. İnşa etmekte olduğumuz tesis hizmete girdikten sonra takımlarımız, antrenman ve maçlarını çok daha iyi şartlarda yapacaklar. Bu tesis aynı zamanda bölgesel, ulusal ve hatta uluslararası çapta turnuvalara ev sahipliği yapacak. Bu yatırımın hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1496 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu