Süleymanpaşa'daki Yol Çalışmalarında, Son 68 Bin Metrekare
reklam
11 Ekim 2018
Süleymanpaşa'daki Yol Çalışmalarında, Son 68 Bin Metrekare

Süleymanpaşa'daki Yol Çalışmalarında, Son 68 Bin Metrekare

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen ve alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda sürdürülen yol yapım ve bakım çalışmalarında sona gelindi. Bu kapsamda, yaklaşık 2 milyon metre²’lik yol çalışması tamamlandı.

7 farklı ekibin eş zamanlı olarak yol açma, yol yapım, bakım ve onarım işlerini yürüttüğünü ifade eden Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yol çalışmalarında son 68 bin metrekareye girildiğini açıkladı. Alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda sürdürülen yol yapım ve bakım çalışmaları kapsamında, yaklaşık 2 milyon metrekarelik yol çalışması tamamlandı.

5 MAHALLEDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Alınan bilgilere göre; Çınarlı Mahallesi’ndeki Ergene, Venüs ve Dere Sokak’ta yol yapım ve bakım onarım çalışmaları gerçekleştirildi. Zafer Mahallesi’ndeki Damat Aga Bayırı ve Dadalar Sokak, kilit taş döşenerek kullanıma hazır hale getirildi. Gündoğdu Mahallesi’ndeki Akşehir, Dikara ve Derya Sokak’ta çalışmalar tamamlanarak sokaklar vatandaşların istifadesine sunuldu. Barbaros Mahallesi’ndeki Prestij ve Alaylıoğlu Sokak’ta da kilit taş çalışmaları gerçekleştirildi. Ayrıca 100’üncü Yıl Mahallesi’ndeki Gülşah Sokak’ta ağır tonajlı araçlar nedeniyle bozulan kısımlarda kilit taş onarım çalışmaları gerçekleştirilerek sokak yeniden eski haline getirildi.

ÇALIŞMALARDA SON DÜZLÜĞE GELDİK

Yol çalışmalarının en önemli gündem maddeleri olduğunu ifade eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Türkiye Cumhuriyeti tarihi boyunca Süleymanpaşa sınırları içinde yapılmış bütün yol çalışmalarından daha fazlasını yapmak, bizim dönemimize nasip oldu. Şu ana kadar, yaklaşık 2 milyon metrekarelik yol çalışması gerçekleştirdik. Yol çalışmalarında son düzlüğe geldik. Son 68 bin metrekarelik çalışmamızı da büyük bir özveri ile yerine getiriyoruz. Daha sonrasında tüm ekiplerimizi yol bakım ve onarım işine yönlendirerek olası bozulmalara en kısa sürede müdahale edeceğiz. Yol çalışmalarımız boyunca rahatsızlık verdiğimiz vatandaşlarımıza, göstermiş oldukları sabır ve güven için teşekkür ediyorum.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1785 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu