Meslek Edindirme Kursları, Kadınlara Umut Oluyor
reklam
03 Kasım 2018
Meslek Edindirme Kursları, Kadınlara Umut Oluyor

Meslek Edindirme Kursları, Kadınlara Umut Oluyor

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından, ilçe sınırları içerisinde yaşayan kadınların hem meslek edinmeleri hem de ek gelir sağlamaları adına hayata geçirilen kuaförlük, biçki dikiş ve sır altı çini uygulama kursları yoğun ilgi görüyor.

Yeniçiftlik Mahallesi’nde bulunan meslek edindirme kurslarını ziyaret eden Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, kuaförlük ve biçki dikiş kurslarındaki kursiyerlerle bir süre sohbet etti. Kurslara yapılan başvuruların oldukça yoğun olduğuna dikkat çeken Başkan Uyan, kurs merkezindeki eğitmenlerden bilgi almayı da ihmal etmedi.

Uyan “İlçemizde yaşayan bayanlarımızın meslek edinmeleri ve evlerine ek gelir sağlamaları amacıyla açtığımız meslek edindirme kurslarına olan ilgi, bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Buradaki kursiyerler, meslek edinmenin yanı sıra kendi işyerlerini açabilecek donanıma da sahip oluyorlar. Bazı kursiyerlerimiz ise el emeği göz nuru çalışmalarının satışını yaparak ek gelir elde ediyorlar. Kuaförlük, biçki dikiş ve sır altı çini kurslarımız, kursiyerlerimiz açısından çok faydalı. Meslek edindirme kurslarımız kapsamında farklı alanlarda da kurslar açarak ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızı donanımlı bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Hiçbir şeyi öğrenmek için geç değildir. Her zaman öğrenmeye açık olmalı ve kendimizi bilgi ve tecrübe ile donatmalıyız.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1479 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu