Çorlu’yu; “Çöp, Çamur ve Çukur” Üçlemesinden Kurtaralım!
reklam
22 Kasım 2018

Çorlu’yu; “Çöp, Çamur ve Çukur” Üçlemesinden Kurtaralım!

2 dönem AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı yapan ve 24 Haziran Seçimleri’nde AK Parti’den Milletvekili Adayı gösterilen Kerim Atalay, Çorlu Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Atalay “Çorlu’yu; ‘Çöp, Çamur ve Çukur’ üçlemesinden kurtaralım!” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorlu İlçe Teşkilatı’nın bulunduğu iş merkezinin holünde yapılan ve 11 Kasım 2018 Cumartesi günü saat 14.30 gerçekleştirilen basın açıklamasında konuşan Çorlu Belediye Başkan Aday Adayı Kerim Atalay “Öncelikle 2’nci Bayezid ve Yavuz Sultan Selim’ in son nefesini verdiği, sanayinin kalbi, Trakya’nın Başkenti Çorlu’muzda yaşayan, Çok kıymetli Tekirdağlı hemşerilerimiz… Osmanlı’ya başkentlik yapmış Edirne’den, serhad şehrimiz Kırklareli’nden, destanın yeryüzündeki adı Çanakkale’den, Evlad-ı Fatihan olan Balkanlar’dan, Konya’nın bozkırından, Sinop’un yemyeşil doğasından, Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı Samsun’dan, Plevne Kahramanı Gazi Osman Paşa’nın memleketi Tokat’tan, kara elmasın başşehri Zonguldak’tan, Dadaşlar diyarı Erzurum’dan, fındık cenneti Ordu’dan, Malazgirt’i içinde barındıran Muş’tan, hamsinin şehri Trabzon’dan, Türkiye’nin zirvesi Ağrı’dan, hayvancılığın can damarı Kars’tan, kayısının cenneti Malatya’dan, Erciyes’in şehri Kayseri’den, Peribacaları’nın coğrafyası Nevşehir’den, Karadeniz’in dik yamaçlarından, Ege’nin sakin sularından, Akdeniz’in sıcak ikliminden, Güney Doğu Anadolu’nun zengin tarihinden, velhasıl Türkiye’min 81 ilinden Çorlu’da doğan, Çorlu’da doyan, Çorlu’ya değer katan tüm hemşerilerimi sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum. Toplantımıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.” dedi.

PARTİ’MİZE, KATKI SUNMAYA ÇALIŞTIK

Atalay, konuşmasına “Sizlere kısaca kendimi bir kez daha tanıtarak başlamak istiyorum. 1978 yılında Yozgat’ın Çekerek İlçesi’nde doğmuşum. 1993 yılından bu yana, yaklaşık 25 yıldır Çorlu’da ikamet ediyorum. 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdim. 19 yıldır Çorlu’da aktif olarak avukatlık mesleğimi yürütmekteyim. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Siyasi hayatıma gelince… Üniversite yıllarımdan itibaren aktif olarak siyasetin içerisinde yer aldım. Çorlu’da Milliyetçi Hareket Partisi’nde Yönetim Kurulu Üyeliği ve İlçe Başkanlığı görevlerini yürüttüm. Daha sonra ‘Firavuna karşı olmak yetmez, Musa’nın da yanında olmak gerektiği’ne inanarak, büyük ve güçlü Türkiye’nin mimarı, dünya lideri Sayın Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlu yürüyüşünde yol arkadaşı olmak için AK Parti’mizde yer aldım. İlk olarak AK Parti Çorlu İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, Hatip Mahallesi Koordinatörlüğü ve Okul Sorumluluğu görevlerini üstlendim. Daha sonra AK Parti Çorlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum. 08 Mart 2016 tarihinden, 26 Nisan 2018 tarihinde kadar 2 dönem AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı görevini onurla ve gururla ifa ettim. Bu dönem içerisinde 15 Temmuz hain kanlı darbe girişimine karşı, ilk anlardan itibaren 27 gün boyunca sizlerle beraber milli irade ve demokrasimize sahip çıkma mücadelesi verdik. Yine aynı dönem içerisinde, ülkemiz için dönüm noktası olan 16 Nisan Referandumu’nda yine sizlerle birlikte gece gündüz demeden çalıştık. 24 Haziran 2018 Genel seçimlerinde Tekirdağ 5’inci sıra Milletvekili ve Çorlu’nun adayı olarak seçim çalışmalarımızı gayretli bir şekilde yürüterek Parti’mize katkı sunmaya çalıştık.” diyerek devam etti.

HİZMET SİYASETİNDEN YANA OLDUK

Atalay “Çok kıymetli Çorlulu hemşerilerim… 2019 Yerel Seçimleri’nin arifesine gelmiş bulunmaktayız. Çorlu’muzun 25 yıllık tarihine baktığımızda sosyal, kültürel ve ekonomik belediyecilik bir yana; temel belediyecilik hizmetlerinin verilemediğini, toplu taşıma, yol ve kaldırım, alt yapı, su kesintisi, trafik, otopark, otogar sorunlarının 2018 yılında konuşulduğu; 55 ilden daha büyük Trakya’nın incisi konumunda olan Çorlu’muzda, Büyükşehir’den Çorlu’nun hak ettiği hizmeti almayı beceremeyen bir anlayışla karşı karşıyayız. Artık Çorlu’nun kaderinin değişim zamanı gelmiştir. Artık Çorlu, önyargı siyasetini bırakmıştır. Artık Çorlu, hizmet odaklı olarak karar verecektir. Artık Çorlu, sorun değil çözüm üretenlerle yol yürüyecektir. Artık Çorlu, koltuk siyaseti değil hizmet siyasetinden yana olacaktır. Artık Çorlu, hakkına razı olan değil hakkını alan anlayıştan yanadır. İlçe Başkanlığı’nı yürüttüğümüz dönemde yaptığımız mahalle danışma toplantılarımızda defalarca dile getirdiğimiz, kamuoyu ve basınımızda da yer alan ‘Beceremiyorsanız, Bırakın Biz Yapalım!’ söylemimizin yerini bulması ve Çorlu’muzun kazanması için 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde Çorlu Belediye Başkanlığı’na Aday Adaylığı’mı açıklıyorum.” dedi.

BİZ ÇALIŞACAĞIZ, ÇORLU KAZANACAK

“Çorlu Kazanacak” sloganı ile bu davaya gönül verdiklerini vurgulayan Atalay “5 yıllık Belediye Başkanlığı’nın hizmet süresinin ilk yarısında 59, 2’nci yarısında 59 proje ile altyapısı ve üst yapısı tamamlanmış “Marka Şehir Çorlu” mottosu ile yola çıkıyoruz. Çöp, Çamur ve Çukur kenti haline gelen Çorlu’da yapılması gereken zorunlu belediyecilik hizmetleri ile birlikte, Çorlu’muza değer katacak projelerimizi aynı anda ve hızlı bir şekilde hayata geçireceğiz. Biz, Genel Merkez’imizin takdiri ile aday olur ve Çorlu halkının destekleri ile seçilirsek; bir sonraki seçime 1 yıl kala değil, seçildiğimiz ilk günden itibaren çalışacağız. Biz çalışacağız, Köprülü Kavşak Projesi ile Çorlu kazanacak. Biz çalışacağız, Millet Bahçesi Projesi ile Çorlu kazanacak. Biz çalışacağız, Dal-Çık Projeleri ile Çorlu kazanacak. Biz çalışacağız, Katlı Otopark Projeleri ile Çorlu kazanacak. Biz çalışacağız, Kentsel Dönüşüm Projeleri ile Çorlu kazanacak. Biz çalışacağız, Mahalle Hizmet Konakları Projeleri ile Çorlu kazanacak. Biz çalışacağız, Yeşil Enerji Projelerimiz ile Çorlu kazanacak. Biz çalışacağız, Sosyal Market Projeleri ile Çorlu kazanacak. Biz çalışacağız, su faturaları düşecek ve Çorlu kazanacak. Biz çalışacağız, kaliteli ve yaygın toplu taşıma ile Çorlu kazanacak. Biz çalışacağız, Engelsiz Yaşam Projelerimiz ile Çorlu kazanacak. Biz çalışacağız, Geri Dönüşüm Projelerimiz ile Çorlu kazanacak. Biz çalışacağız, Yeşil Alan ve Yatay Mimari Anlayışı ile Çorlu kazanacak. Biz çalışacağız, Modern Hayvan Barınakları ile Çorlu kazanacak. Biz çalışacağız, Çorlu kazanacak. Genelde Türkiye’mizin, özelde Çorlu’muzun ‘Muasır Medeniyetler Seviyesi’ne ulaşması için, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da gece gündüz demeden, yorulmak bilmeden çalışacağımızı tekrar ifade etmek istiyorum. Bugün bizleri yalnız bırakmayarak toplantımıza katıldığınız için tekrar teşekkürlerimi sunuyor, 31 Mart 2019 Seçimleri’nin Çorlu’muz, Tekirdağ’ımız, Trakya’mız ve Türkiye’miz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
1491 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu